Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2012 Witam, Do partnerów WHT dołączyła nowa firma ... jednak chyba znana dobrze już większości z Was Tak, partnerem WHT zostało Home - home.pl wg. raportu Internet 2k11 uznana za największą firmę hostingową w Polsce, największy rejestrator domen .pl (raport NASK). Netcraft plasuje firmę w TOP20 firm hostingowych regionu EMEA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M&M's Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2012 tsa, jedna odchodzi, druga przychodzi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2012 Home może więcej zaproponować :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzebracki Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2012 (edytowany) Home może więcej zaproponować :] wiekszy fvat placa Edytowano Czerwiec 11, 2012 przez pzebracki (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M&M's Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2012 wieksza/y fvat placa literówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2012 A co nas to interesuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2012 Partnerzy wnoszą nowe kolory na forum - powinieneś być zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzebracki Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2012 literówka Fakt. Sorka. BTW Moim zdaniem firmy partnerskie powinny wystawiać jakieś certyfikaty że WHT jest partnerem. Mi się czasami wydaje że tego partnerstwa nie ma, a taki szał robi news o nowym partnerze. Tym bardziej ze home ma swoje webhosting.pl Wiec coraz dziwniejsze sie to robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2012 A co nas to interesuje? To Was to interesuje, że dzięki m.in. partnerom czytacie WHT a nie Onet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sqn!K 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2012 Czy związku z pozyskaniem partnera coś się zmieni prócz Twójego zegarka? 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2012 (edytowany) Pytanie tylko co lepsze Nie wiem mi to nie robi różnicy, swoją opinię o firmie mam(nie tylko negatywną, są też czasami + ) Nie będę też smarować błotem, tylko pytanie jak długo oni będą tymi partnerami(częste zmiany partnerów i te sprawy). Edytowano Czerwiec 11, 2012 przez bartez119 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2012 Czy związku z pozyskaniem partnera coś się zmieni prócz Twójego zegarka? Nowy dom, samochód i wycieczka w kosmos wahadłowcem ... Dajcie już im spokój, oni są atakowani gorzej niż politycy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2012 Nie no, ja rozumiem strona jest po to, żeby generować zyski i to każdy chyba wie Najważniejsze, żeby poziom forum był odpowiedni oraz żeby zwykły użytkownik na tym nie tracił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M&M's Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2012 ja też rozumiem, tylko za bardzo nie widzę z tego korzyści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insider 43 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 Pozazdrościłem Bellowi, więc: Wniosek z tej bajki jest prosty i niektórym znany... jak partnera nie lubimy, to w AdBlocka wrzucamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach