BORD 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 (edytowany) Witam posiadam serwer dedykowany z atmana INTEL EXONE 4 rdzenie 16 gb ramu dyski 2x 500 gb zleciłbym zainstalowanie na nim kernela pod 1000 fps cs 1.6 Chciabym osiagnąć na dedyku stabilne nie latajace 1000 fps wiem żę się tak nie da ale chodzi mi oto by fps nie spadały na pustym serwerzemniej niż 997 zapłacić za to mogę do 400 zł. Edytowano Czerwiec 9, 2012 przez BORD (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kammil1 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 (edytowany) da sie ja na xhldsie mam stale 1000fps nic nie spada Edytowano Czerwiec 9, 2012 przez kammil1 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BORD 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 za ile coś takiego wykonasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kammil1 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 za ile coś takiego wykonasz ? Napisz do mnie na priv podam ci gg i jutro się dogadamy bo dzisiaj już muszę uciekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BORD 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2012 napisałem na pw czekam na odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BORD 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 odświerzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 Sie dogadaliscie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 Witam, Proszę napisać: admin@netcase.pl, wykonamy to za znacznie mniejszą kwotę niż 400zł Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach