pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 Witajcie, Czy ktoś z was podjął by się przerobieniem prostego skryptu ? Niestety, u mnie z kasą ostatnio krucho dlatego był bym wdzięczny jak by zrobił ktoś to charytatywnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 Podaj skrypt na PW, nie obiecuję ale postaram się pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cikla 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2013 Witam serdecznie. Mam podobny problem. Posiadam skrypt podpięty pod płatności dotpay jednak zależy mi na podpięcie pod profitsms. Sama kombinowałam z kodem jednak albo wyświetla mi po teście "kod nieprawidłowy" albo wystarczy wpisać cokolwiek a strona płatna się otwiera. Czy jest ktoś w stanie pomóc? Byłabym bardzo wdzięczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Maj 15, 2013 Za darmo dawno umarło. Szukaj frajerów gdzie indziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2013 Za darmo dawno umarło. Szukaj frajerów gdzie indziej. Paradoksalnie wygląda ta wiadomość z twoim podpisem pod postem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cikla 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 No a jakie ewentualnie są koszty takiego przerobienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karamy24 1 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Domyślam się, że chodzi ci o moduł płatności jakiegoś sklepiku. Jeżeli tak to w granicach 5 - 15 zł ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cikla 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Domyślam się, że chodzi ci o moduł płatności jakiegoś sklepiku. Jeżeli tak to w granicach 5 - 15 zł ; ) To co pomożesz? A ja przelała bym ci pieniążki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karamy24 1 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Napisz na PW jaki to sklepik - dam namiary na osobę, która coś takiego będzie mogła wykonać ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Ew. napisz do mnie :> Bo również się domyślam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach