barti4 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 (edytowany) Witam, Proszę o ocenę strony ze śmiesznymi zdjęciami . Co jest fajnego, a co należy poprawić? Edytowano Czerwiec 9, 2012 przez barti4 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 yyy nie dawno widziałem aukcje na allegro tego serwisu kilka razy była aukcja usuwana ... nie wiem czy tu na forum nie było też oferty sprzedaży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 (edytowany) Poprawić należy cały pomysł, bo np. ja mam powyżej uszu tego wysypu klonów demotywatorów. Bardziej wk...jące są jedynie coraz to nowe fora graficzne/ogólnotematyczne, które ciągle ktoś zakłada i się chwali, że potrafi skrypt z darmową templatką zainstalować. MASAKRA. Edytowano Czerwiec 9, 2012 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 (edytowany) Adres niefajny, skrypt Tentego - także nie jest za specjalny, szablon - jakby go w ogóle nie było Delfin z headera jakiś wykręcony i brzydko wycięty. Jedyne, co jest dobre to pozycja w google pod frazą "smieszne obrazki". Spokoo, jeszcze cię przebiję Edycja: zbytnio nie ma, co oglądać. BTW kupiłeś tą stronkę na Allegro, czy jesteś pierwszym właścicielem ? Edytowano Czerwiec 9, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Causen 76 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 Ale to wiadomo, że autor nie postuje linka żeby uzyskać ocenę. Niespecjalnie jednak wiem po co? Wydaje mi się że meta robots miałby coś do powiedzenia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 Może wygląd denny, ale fajne obrazki ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barti4 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 Adres niefajny, skrypt Tentego - także nie jest za specjalny, szablon - jakby go w ogóle nie było Delfin z headera jakiś wykręcony i brzydko wycięty. Jedyne, co jest dobre to pozycja w google pod frazą "smieszne obrazki". Spokoo, jeszcze cię przebiję Edycja: zbytnio nie ma, co oglądać. BTW kupiłeś tą stronkę na Allegro, czy jesteś pierwszym właścicielem ? Pierwszy właściciel A co do delfina to miał być powykręcany, w końcu z***any;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 Coś chyba nie tak z fanpage Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barti4 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 No właśnie wiem. Nie kumam jak to naprawić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 Ustawienia prywatności. Zaloguj się jako fanpage. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barti4 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 Poprawione, dzięki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2012 Strona mi się podoba, bardziej pod kątem obrazków - niektóre są na serio zabawne. Reszty to w zasadzie nie ma co oceniać, logo niby jest, chociaż niedokładnie wycięte, skrypt powszechnie używany... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach