R0bert 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 Witam Posiadam serwer w webd.pl ważny jeszcze 149dni! Chce sprzedac ponieważ kupiłem sobie większy w innej firmie a ten stoi niepotrzebny pojemność 10GB miesięczny transfer do 100 GB aż do 10 kont mailowych aż do 5 baz danych mysql aż do 5 kont FTP aż do 5 podpiętych domen PHP 5 / MySQL 5 Cena: 25zł paypal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kammil1 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 za 5PLN kupie jak coś to priv pisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Causen 76 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 Webd.pl ? Oddaj za free i jeszcze dołóż te 25 PLN klientowi za to że wziął Czemu wszyscy cisną po webdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 Ja tam miałem warez i nie miałem żadnych problemów, dopiero jak była zbyt duża liczba zapytań do bazy to kazali mi zmniejszyć ale się nie dało i musiałem się przenieść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 @Causen, poszukaj na forum to się dowiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach