draker 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 Witam, Posiadam pewną witrynę opartą na darmowym CMS'ie Joomla oraz na darmowym skrypcie jDownloads (http://jdownloads.com/). Skrypt jDownloads nie jest wyjątkowo skomplikowany, w sumie frontend liczy 6000 linijek kodu. Sam wprowadziłem do niego sporo zmian na przełomie czasu (mam wykupioną wersję premium skryptu, która na to pozwala), jednak dlatego, że w PHP zbytnio biegły nie jestem, to pewnie jest mnóstwo błędów. Szukam osoby, która podjęłaby się poprawienia skryptu i naprawy kilku błędów oraz zabezpieczenia go (obecnie jest problem z wykrywaniem użytkownika podczas edycji pliku w skrypcie, nie mam pojęcia dlaczego oraz kilka innych rzeczy), a następnie dodania kilku nowych funkcji: -dodawanie zdjęć przez użytkowników do publikacji (raczej prosta sprawa, obecnie taka funkcja już istnieje, ale dostępna jest tylko dla właściciela pliku oraz administracji) -funkcja raportowanie błędnych plików (obecnie już istnieje taka funkcja, jednak działa w ten sposób, że jest to tylko link, po którego kliknięciu administrator dostaje maila, a chciałbym, aby użytkownicy musieli wpisać powód raportowania i takie tam) -dodanie paska postępu uploadu podczas wrzucania plików np. w JS Proponuję 50-60zł za każdą napisaną funkcję (oraz naprawę), czyli w sumie ok. 200zł. Jeśli wszystko pójdzie gładko, to możliwa będzie dalsza współpraca, bo skrypt wymaga jeszcze wielu zmian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach