shad 38 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 Szczegółowa specyfikacja: http://progreso.pl/hosting/szczegoly/ PLAN BIZNES PLUS, ważny do 22 czerwca 2013 roku. Czysty jak łza, nic nie było wgrywane. Wygrałem go w konkursie progreso organizowanym z okazji meczu Polska-Grecja, za wytypowanie przed meczem wyniku - trafiłem i wygrałem Nie ma obowiązku przedłużania. Sprzedaję, bo po prostu nie przyda mi się. Cena na stronie: 369,00 brutto Cena u mnie: 150 zł brutto! kontakt@shad.mydevil.net gg: 6030489 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 To było brać? Może ktoś inny by skorzystał. Pazerność naszego narodu nigdy mnie nie zaskoczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 Ot co progresso powinno zabronić takich wybryków z ich kontami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shad 38 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 Tak jak rdza zżera metal, tak też zazdrosnych zżera zazdrość. Dostałem zgodę od progreso na odsprzedaż konta, także nie wiem o co się wam rozchodzi. Pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 Żenada, to oddaj za darmo, a nie sprzedajesz jeszcze. W ten sposób powinieneś był to zrobić. Albo jeszcze inaczej: daj hosting jakiemuś projektowi fajnemu, czy coś. Ale nie, że sprzedawać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 Może i pozwolenie masz, ale pazerność niektórych ludzi mnie przeraża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shad 38 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2012 Nadal aktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qjam 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2012 Konto przekazane. Bardzo dobry kontakt i poszło sprawnie Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach