R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 Witam zapraszam do oceny mojego nowego portalu (gry przeglądarkowej) http://www.managerpilkinoznej.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 Dałbyś jakieś konto testowe, bo tak to nie ma czego oceniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 Dałbyś jakieś konto testowe, bo tak to nie ma czego oceniać Zarejestruj się i testuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 Zarejestruj się i testuj Aby otrzymać kod wyślij SMS o treści XXXX na numer XXXXXCena 2,44zł z VAT A z jakiej sieci? Bo w Plusie twierdzi, że nie ma takiego numeru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 Silnik za sms, w dodatku zabugowany(wiem bo pobrałem go) ja widzę tu tylko zmienione logo z oryginału i to wszystko reszta jest pewnie taka sama co w innych "managerach" na tym silniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 Niczym nie różni się od: http://soccer.gryviawww.pl/ Powiedz, że Ty za to zapłaciłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 Tak zaplacilem przeciez nie ukradlem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 Gdybym się nie dowiedział, że gra pochodzi z jakiegoś wortalu ze skryptami za SMS, to bym pochwalił twoje umiejętności. No a tak, to co tu powiedzieć - niezła przeróbka, ale powinieneś zmienić styl, żeby potem nie było że pojawi się inna gra z TAKIM SAMYM designem. I popraw literówki, bo nadal się zastanawiam jaką wartość ma "Oniline". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 A z jakiej sieci? Bo w Plusie twierdzi, że nie ma takiego numeru A jaki telefon pozwolił Ci wpisać te X-y w miejsce numer telefonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 Spokojnie będą i płatności teraz walczę o pozycje w Google Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach