awHost.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 Witam, Poszukiwany serwer dedykowany pod wirtualizacje, wstępne wymagania: Procesor 4/6C (intel/AMD) RAM: 24/32GB Dyski 2x1TB Net: ~100Mbps z limitem 5/10TB lub więcej Uptime: 99.8% minimum + SLA System: Citrix XenServer 6.0.2 Lokalizacja: najlepiej PL, ale z dobrym dostępem do zagranicy, TPNET może tez przez zagranice lecieć Możliwość rozgłaszania własnej adresacji PI (tylko bez 4zł/IP ) na AS operatora. Dodatkowo możliwość w przyszłości zapięcia prywatnego VLANu wewnątrz serwerami (najlepiej na drugiej sieciówce z serwera). P.S: ovh nie wchodzi w grę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 Przecież napisal, że najlepiej w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awHost.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 (edytowany) Tak jak w treści postu, Polska. edit: No i zostałem uprzedzony Edytowano Czerwiec 8, 2012 przez awHost.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 Oferta przesłana na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awHost.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 Około 600-700zł/mc brutto... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 Witam, Zapraszam do kontaktu bok@netdc.pl, przygotujemy Panu ofertę. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vlop 32 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 (edytowany) Koniec WHT, usunięcie danych )-; Edytowano Październik 6, 2017 przez vlop (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awHost.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2012 No i zdecydowałem się na ionic.pl, mam nadzieję, że to będzie dobra decyzja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach