noove 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 (edytowany) Witam serdecznie, nazywam się Piotr Wawrzyniak i od kilku lat zajmuję się wykonywaniem stron www. Głównie wykonuję grafikę, ale zajmuję się również jej kodowaniem do xHTML/CSS/JS/Ajax. Moje niektóre prace można obejrzeć pod adresem: htp://essay.pl - Tymczasowe Jeżeli byłaby taka potrzeba, mogę zaoferować wdrożenie grafik w takie systemy CMS jak: - PHP-Fusion 7, - Wordpress (każda wersja), - Joomla (każda wersja), - PrestaShop, - eCommerce, - Magneto, - istnieje także możliwość wykonania autorskiego CMS (np. pod hosting www). Współpracuję z wieloma programistami co umożliwia mi oferowanie wdrożej do wymioenionych systemów. Jeżeli jesteś zainteresowany lub chcesz zapytać o wycenę, zapraszam do kontaktu: Telefon: 605612643 E-mail: wawrzyniak13@gmail.com Gadu-Gadu: 9888330 Pozdrawiam, Piotr Wawrzyniak Edytowano Czerwiec 8, 2012 przez noove (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 Wysłałem maila, nie wypada dzwonić już o tej godzinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
noove 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 (edytowany) Odpisałem, proszę o kontakt. Edytowano Czerwiec 14, 2012 przez noove (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach