SecurityHost 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 (edytowany) Witam Panowie po restarcie serwera pojawiło się coś takiego (załącznik) i się zatrzymuje...kto wie jak to naprawić? Podsuńcie jakiś pomysł? . Edytowano Czerwiec 8, 2012 przez SecurityHost (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SecurityHost 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 rozwiązaniem było: echo "kernel.printk=3" >> /etc/sysctl.conf przynajmniej po tym wstał ,lecz chciałbym się dowiedzieć co było przyczyną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 (edytowany) Ja osobiście błędu tutaj nie widzę, wstaje normalnie i wiesza się na tym ? @UP: Minąłem się z Twoja odpowiedzią Edytowano Czerwiec 8, 2012 przez NetDC.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SecurityHost 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 tak dokładnie można było czekać godzinę i nic... po uruchomieniu systemu z liveCD (slax) zamontowałem partycje i wpisałem tą komend co wyżej następnie zrobiłem reset serwera. Zatrzymał się na checking quotas ok godziny i później poszło dalej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach