spectra 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Witajcie, jako że czytam sobie to i owo o serwerowniach etc. dziś przeczytałem na lokalnym portalu że w mych okolicach planuje się budowa serwerowni ale wiecej info tutaj http://www.strefabiznesu.echodnia.eu/artykul/zdradzamy-wielka-tajemnice-w-naszych-psarach-szykuje-sie-gigantyczna-inwestycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDSL 15 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 Plany planami , powstanie lub nie to jest tylko artykuł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 xDSL, jeśli jest już jakiś budynek, to zawsze jest prościej. Pewnie go rozbudują. A jak sie nie nadaje to przyrównają do ziemii i od nowa postawią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzebracki Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 (edytowany) psary to moje okolice, tam jest najwisze centrum radiowe TP, Taki OT, nie wiem czy to prawda, osoby ktore tam pracuja, sa bez plodne , z racji poteznych fal elektromagnrtycznych, pracuja w jednym wielkim rendgenie ps. Małe DC TP juz tam ma ..., ciekawe ile osob znajdzie tam prace pod koniec inwestycji Edytowano Czerwiec 8, 2012 przez pzebracki (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach