barti4 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Witam serdecznie! Decydując się na zakupienie usługi z tej aukcji, dostajesz wysłanie przez doświadczonego specjalistę seo Twojej strony do ponad 2000 katalogów opartych na linkach php link directory! Zyskujesz: - profesjonalną konsultację w sprawie słów kluczowych pasujących do strony - wysłanie swojej strony do ponad 2000 katalogów - zniżkę 20% na inne usługi oferowane przeze mnie - unikalne linki mało popularne w Polsce! - nie tracisz czasu na opisy - wyższe pozycje w wyszukiwarkach jak np. google! 100% pewności! Kilkadziesiąt świetnie wypozycjonowanych stron! W razie pytań jestem do dyspozycji: - barti35@o2.pl - gg: 4651622 http://allegro.pl/show_item.php?item=2404964607 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Causen 76 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 (edytowany) A teraz powiedz mi, profesjonalny pozycjonerze, jak google zareaguje na pojawienie się jednocześnie 2000 linków...? Edytowano Czerwiec 7, 2012 przez Causen (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barti4 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 A teraz powiedz mi, profesjonalny pozycjonerze, jak google zareaguje na pojawienie się jednocześnie 2000 linków...? Gdybyś zajmował się SEO wiedziałbyś, że: - dodanie do 2000 katalogów jest rozciągnięte w czasie = różne terminy akceptacji wpisów - indeksacja linków trwa nieraz miesiąc albo i dłużej - część linków nie zostanie nigdy zaindeksowana - nie do każdego katalogu przyjęta zostanie strona Polecam następnym razem nie wypowiadać się w wątku, o którym ma się nikłe rozeznanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 Skoro dodajesz do 2000 katalogów stronę, to co mnie to obchodzi, że jakiś katalog nie zatwierdził strony, jak 2000 to 2000 a nie 1999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Causen 76 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 (edytowany) Gdybyś zajmował się SEO wiedziałbyś, że: - dodanie do 2000 katalogów jest rozciągnięte w czasie = różne terminy akceptacji wpisów - indeksacja linków trwa nieraz miesiąc albo i dłużej - część linków nie zostanie nigdy zaindeksowana - nie do każdego katalogu przyjęta zostanie strona Polecam następnym razem nie wypowiadać się w wątku, o którym ma się nikłe rozeznanie. W takim razie powiedz mi profesjonalny pozycjonerze, jak zareaguje google na pojawienie się 2000 linków do witryny w przeciągu miesiąca? Po za tym, o co się burzysz, zadałem normalne pytanie. Edytowano Czerwiec 8, 2012 przez Causen (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 W takim razie powiedz mi profesjonalny pozycjonerze, jak zareaguje google na pojawienie się 2000 linków do witryny w przeciągu miesiąca? Na pewno nie negatywnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barti4 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 W takim razie powiedz mi profesjonalny pozycjonerze, jak zareaguje google na pojawienie się 2000 linków do witryny w przeciągu miesiąca? Po za tym, o co się burzysz, zadałem normalne pytanie. causen, Twój ton wypowiedzi był szyderczy, dlatego nie oczekuj słów pochwalnych w swoim kierunku. Szanuj wpierw innych. Jak wspomniał kolega wyżej, na pewno nie negatywnie. Im więcej linków z różnych źródeł prowadzących do witryny docelowej, tym lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alwaro 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 Hmmm pojawienie się 2k linków w przeciągu 30 dni to daje ok. 66 linków na dzień (+/-) zdecydowanie za wiele. jednak autor dobrze napisał - dodanie do 2000 katalogów jest rozciągnięte w czasie = różne terminy akceptacji wpisów jeśli w czasie to po ok. 10 -15 linków dziennie w różnych syfologach z różnym IP da pozytywny skutek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 (edytowany) Skoro dodajesz do 2000 katalogów stronę, to co mnie to obchodzi, że jakiś katalog nie zatwierdził strony, jak 2000 to 2000 a nie 1999 Co poradzi gdy katalogowany będzie jakiś "śmietnik" którego wpisy nie będą przyjmowane w niektórych katalogach.. Druga sprawa to z tych 2000 wpisów biorąc pod uwagę optymistyczną wersję to z 800 zostanie zaindeksowane w ciągu miesiąca to daje powiedzmy ~26 linków dziennie. Dla stron które są dłuższy czas w sieci i/lub były już katalogowane/linkowane to nie jest duża wartość. Przyład: większośc moich świeżych stron w ciągu miesiąca zdobywa minimum 1000bl (wg. majesticseo) i nie jest im źle a najważniejsze nie ma banów/mocnych filtrów, nie dostrzegłem negatywnych skutków. Niektóre są linkowane tylko linkami rotacyjnymi i też mają się dobrze. Głównie liczy się systematyczność. Edytowano Czerwiec 12, 2012 przez Kede (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach