Adaśko 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Witam. Zastanawiam się, czy jeśli spóźnię się 1 dzień z opłatą mojego hostingu shared to konto, wraz z danymi zostaje usunięte? Muszę opłacić konto przed wygaśnięciem aby zachować dane? Proszę was o informacje, jaka jest z tym związana polityka hostingów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 konto jest blokowane nie od razu usuwane dokonasz opłaty odblokują ci jeśli nie opłacisz po około tyg zależy od firmy usuną ci wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Zastanawiam się, czy jeśli spóźnię się 1 dzień z opłatą mojego hostingu shared to konto, wraz z danymi zostaje usunięte? Żadna firma nie usuwa kont po 1 dniu opóźnienia, po 7 lub 14 dniach (tak jest u nas np.). Warto jednak napisać do firmy z informacją, że wpłata przyjdzie trochę później. Firma wtedy wie, że klient będzie przedłużał usługę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matthewk 30 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 (edytowany) W zasadzie ja chciałbym zaznaczyć że od tego są 'Regulaminy', aby takie szczegóły zdobyć. Jednakże jak powyżej opisali to większość firm a właściwie wszystkie nawet umożliwiają do 5-14 dni opóźnień. Edytowano Czerwiec 7, 2012 przez matthewk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 konto jest blokowane nie od razu usuwane dokonasz opłaty odblokują ci jeśli nie opłacisz po około tyg zależy od firmy usuną ci wszystko Żadna firma nie usuwa kont po 1 dniu opóźnienia, po 7 lub 14 dniach (tak jest u nas np.). A dlaczego wypowiadacie się za wszystkich? Jak Kolega wyżej napisał, to zależy od regulaminów. Poza tym najlepiej opłacić usługę przed wygaśnięciem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 (edytowany) A dlaczego wypowiadacie się za wszystkich? Jak Kolega wyżej napisał, to zależy od regulaminów. Jakbyś nie zauważył było to uogólnienie. Chyba zdrowy rozsądek podpowiada aby takie konto nie usuwać po 1 dniu, chyba przepracowany jesteś kolego . Nawet po usunięciu jest przeważnie kopia zapasowa konta, więc nie wiem w czym masz problem. Ostatnio strasznie zrobiłeś się up...liwy na forum. Poza tym najlepiej opłacić usługę przed wygaśnięciem. Czasami jest to niemożliwe, np. z winy poczty. Warto zajrzeć do regulaminu poczty ... Edytowano Czerwiec 7, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 To skoro wiesz, że przelew na poczcie trwa 3 dni, to idziesz go zrealizować odpowiednio wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Tak to powinno wyglądać niestety życie płata figle, poza pocztą mamy też agencje, które potrafią po dwóch tygodniach przesłać przelew na konto. Nie wszystko da się przewidzieć, no przynajmniej ja nie potrafię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Z usuwaniem po jednym dniu się jeszcze nie spotkałem. Najkrócej to blokada konta po 24h i po pięciu dniach usunięcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach