webtalk 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 Witam. Tak jak w temacie sprzedam dwa dyski 500GB WDC WD5002ABYS. Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę tutaj pisać. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 Pokaż ich smart, jaka cena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtalk 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 (edytowany) Nie wiem po ile takie dyski chodzą, cena pewnie koło 500zł, będzie ona adekwatna do sprzedawanego produktu? Edytowano Czerwiec 6, 2012 przez webtalk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 W Amazonie można kupić taki dysk za $85, więc wychodzi ~300zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtalk 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 Pokaż mi ofertę za 85$ jeśli możesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 Proszę: http://www.amazon.com/Western-Digital-WD5002ABYS-3-5-inch-Enterprise/dp/B001EMZPD0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 Sporo za duzo jak na używkę jaka gwarancja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 A te dyski to nowe czy używki? A jak używki to gdzie były używane i ile maja godzin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 Pokażesz ten smart? Co do ceny to te 500zł za dwa chyba? Nowy 500GB kosztuje 260zł...a używke spokojnie do 140zł na Allegro dorwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtalk 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 Oczywiście, że za dwa. Dyski są używane przeze mnie około pół roku. 400zł. Resztę info podeślę jak będę u siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 A jak z gwarancją? Na allegro nowe za 240 zł więc używka za 200 zł to żadna łaska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcbarlo 61 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Podrzuc linka gdzie sa nowe na Allegro? Za taka cene to by byla dobra alternatywa dla Seagate Constellation. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 (edytowany) http://allegro.pl/we...2361207281.html lub w sklepiach: http://www.agito.pl/dysk-wd-caviar-re-wd5002abys-500gb-16mb-sata300-83-345436.html http://www.maxcomp.p...e/category/176/ Edytowano Czerwiec 7, 2012 przez Marek607 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtalk 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Ok, 350zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Nadal czekam na smart. Istnieje możliwość kupna jednego dysku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtalk 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Sprzedaje dwa dyski razem nie za bardzo jest taka możliwość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Pokażesz ten smart? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Czyli ma coś do ukrycia jak nie jest w stanie pokazać, czegoś o co prosi już 3 osoba a ja jestem 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtalk 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Po pierwsze powiedzcie co to jest ten smart? To jest nalepka na dysku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igor_s 30 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 http://pl.wikipedia.org/wiki/S.M.A.R.T._(informatyka) , popularny program HD Tune Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtalk 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 HD Tune: WDC WD5002ABYS-01B1B0 Benchmark Transfer Rate Minimum : 61.9 MB/sec Transfer Rate Maximum : 101.2 MB/sec Transfer Rate Average : 90.1 MB/sec Access Time : 12.2 ms Burst Rate : 73.0 MB/sec CPU Usage : -1.0% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Podeślij nam jeszcze screeny z 2 dysków z zakładki Error Scan (tylko screeny, bo tekst mogę sobie tez sam edytować) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 No i ze SMART-a zakładka health. I jeszcze raz bo o to pytałem - co z gwarancją? Masz jakiś papier (paragon, faktura) gdzie to kupiłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtalk 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 (edytowany) ---------------Dysk drugi. Nie mam żadnej gwarancji na dyski. Edytowano Czerwiec 7, 2012 przez webtalk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 1. Dyski mają ładny "przebieg" - 11587 godzin pracy to około 500 dni pracy bez przerwy, czyli pewnie ich wiek jest ze 2-3 razy większy. 2. powinieneś przeskanować dyski bez zaznaczonej opcji "quick scan", wiem że to długo trwa, ale takie szybkie skanowanie nic nie pokazuje... pozdrawiam Kszysiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach