Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 Witam Wykupiłem sobie konta hostingowe w prawie każdej firme w Polsce aby stworzyć pewien ranking. Kłopoty mam jedynie z livenetem , po zapłaceniu mam nadal informację iż jest konto nieopłacone , w ciągu 3 dni na 3 wysłane e-maile nie mam odpowiedzi hmhm System ticketów z panelu nie działa , to też jest zastanawiające. Czy oni mają jakieś problemy ? ktoś coś wie ? Nie chcę nikogo skreślać ale nie świadczy to o nich najlepiej. Pozdrawiam i będę wdzięczny za info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 Dzwoniłeś na infolinię?: Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 10:00 - 20:00Infolinia: 801 000 820 Email: info@livenet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 sprecyzuj o który livenet Ci chodzi, bo funkcjonują dwa: - livenet sp. z o.o. - bardzo sobie chwalę kontakt i poziom usług. - livenet.pl - nie posiadam usług więc się nie wypowiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 Te moje dane co podałem dotyczą livenet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 30 minut po napisaniu posta dane przyszły. Chodziło o livenet.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach