Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 Witam znalazłem dziś ciekawy hosting w miarę tani lecz dużo daj i ttu pytanie czy ktoś korzystał usług jakie prowdzi strona blue-net.pl Jeżeli tak to poproszę o opinię Jak się sprawuje Jaki jest czas uptime Czy hosting miewa częste przerwy techniczne Bedę wdzięczny Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 Na stronie nie widzę danych firmy, ten ich cms też wygląda jakby go gimnajalista robił.. skąd ich wziąłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 znalazłem przypadkowo na allegro.pl http://allegro.pl/hosting-www-powierzchnia-5gb-bez-limitu-rok-i2393680406.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 He.. daruj to sobie lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 DANE KONTAKTOWE Blue-NET Agencja Reklamowa Stara Łomnica 33 57-500 Bystrzyca Kłodzka gg: 4530947 tel: +48.725-006-140 e-mail: biuro@Blue-NET.pl Liczy się jako dane firmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 Hmm no dobra jak mówisz szukam dalej bo mają bardzo okazyjną za małą cenę Host Normal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 darkmatthew jeszcze REGON i będzie git. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 Tu Blue-NET Agencja Reklamowa Stara Łomnica 33 57-500 Bystrzyca Kłodzka a na allegro Mateusz Serwinowski Silver-NET Mateusz Serwinowski Stara Łomnica 33 57-521 Stara Łomnica REGON: 021536738 NIP: 881-147-00-92 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 (edytowany) Wynik poszukiwań NAZWA DOMENY: blue-net.pl typ abonenta: organizacja serwery nazw: ns11.az.pl. [85.232.252.194] ns10.az.pl. [109.234.110.100] ns12.az.pl. [89.171.29.77] utworzona: 2011.09.29 14:11:28 ABONENT: firma: Silver-NET Mateusz Serwinowski ulica: Stara Łomnica 33 miasto: 57-521 Stara Łomnica lokalizacja: PL telefon: +48.72506140 Wyszukiwarka: https://prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/CEIDG.Public.UI/Search.aspx Pokazuje: MATEUSZ SERWINOWSKI Silver - NET Przedsiębiorca: MATEUSZ SERWINOWSKI NIP: 8811470092 , REGON: 021536738 Edytowano Czerwiec 6, 2012 przez sshd (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue-NET.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 (edytowany) Na stronie nie widzę danych firmy, ten ich cms też wygląda jakby go gimnajalista robił.. skąd ich wziąłeś? Witam wszystkich Kolego @ZoomMpl to że masz swoją firmę, swoją ofertę oraz nie podoba Ci się konkurencja to nie mój problem ale po Twoich wypowiedziach, które przeczytałem daj sobie na wstrzymanie w ten sposób nie zdobędziesz klientów a tak dla wiadomości obecne dane firmy: Silver-NET Mateusz Serwinowski Stara Łomnica 33; 57-521 Gorzanów NIP 881-147-00-92 // Regon 021536738 Chciałem tylko wyjaśnić rozbieżności nazwy Blue-NET i Silver-NET Na chwilę obecną firma nazywa się Silver-NET, a będzie zmieniana na Blue-NET. Edytowano Czerwiec 7, 2012 przez Blue-NET.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Kolego @ZoomMpl to że masz swoją firmę, swoją ofertę oraz nie podoba Ci się konkurencja to nie mój problem Nie jestem właścicielem Sys-Comu Wyraziłem swoją prywatną opinie - ale najlepiej od razu stwierdzić, "bo konkurencja".. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Nie jestem właścicielem Sys-Comu Wyraziłem swoją prywatną opinie - ale najlepiej od razu stwierdzić, "bo konkurencja".. Jakież to by było piękne gdyby wystarczyło wysłać pracownika do "działań specjalnych", żeby tylko nie podpaść pod ustawę o nieuczciwej konkurencji... ... ale życie niestety piękne nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue-NET.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Nie jestem właścicielem Sys-Comu Wyraziłem swoją prywatną opinie - ale najlepiej od razu stwierdzić, "bo konkurencja".. Bo patrząc się na dzisiejsze czasy, tak wyglądają wypowiedzi osób którym nie jest w smak kolejna firma o podobnej działalności Jesteśmy tyko ludźmi każdy ma prawo wyrazić swoją opinię ale także się rozwijać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eQuuS 5 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2013 http://allegro.pl/promocja-hosting-serwer-www-powierzchnia-5gb-nl-i3084655782.html Mały rabat. Wysłałem zapytanie w sprawie konta testowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2013 Bo patrząc się na dzisiejsze czasy Zacznij od zatrudnienia kogoś od PijaRu, i pisz poprawną polszczyzną bo nie wypada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inspireo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2016 Dopasowanie do klienta 0/10, cena 5/10, Terminowość -1000/100, Kontakt 1,5/100. Problemy z CMS które oferuje firma, wychodzą po miesiącu użytkowania - zatem nie polecam, gdyż wprowadzenie ODPŁATNIE poprawek stanowi problem ogromny problem, rozmowy z właścicielem Blue-NET na temat poprawek są prowadzone od miesiąca. Start zlecenia miał miejsce w październiku i nadal nie jest ono zakończone - a mamy styczeń. Zanim zdecydujesz się na usługi w tej firmie, zastanów się 101x. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2016 Złota łopata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inspireo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2016 (edytowany) Złota łopata Można łączyć się tylko w bólu z osobami które nie czytają opinii o firmie w której decydują się powierzyć zlecenie. Edytowano Styczeń 22, 2016 przez inspireo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2016 Złota łopata Dział opinie, więc ja łopatki nie przyznaje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2016 (edytowany) dobra cena, directadmin, ssh, duża z niżka za wykupienie na 2 lata, na pierwszy rzut oka wygląda atrakcyjnie w 3 przeglądarkach klikałem na kup-teraz hosting 2GB 1 rok i bez reakcji, http://blue-net.pl/serwery/serwery-www/serwer-mini-2gb_1.html - "Strona Główna > Serwer MINI 2GB > Serwer MINI 2GB >. Serwer MINI 2GB" (razem 6GB xD), a telefon: "wybrany numer jest niedostępny" Edytowano Styczeń 22, 2016 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inspireo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2016 dobra cena, directadmin, ssh, duża z niżka za wykupienie na 2 lata, na pierwszy rzut oka wygląda atrakcyjnie w 3 przeglądarkach klikałem na kup-teraz hosting 2GB 1 rok i bez reakcji, http://blue-net.pl/serwery/serwery-www/serwer-mini-2gb_1.html - "Strona Główna > Serwer MINI 2GB > Serwer MINI 2GB >. Serwer MINI 2GB" (razem 6GB xD), a telefon: "wybrany numer jest niedostępny" i na odebrane połączenie od tego Pana nie ma co liczyć, także w razie problemów technicznych - reakcja Pana Mateusza jest zerowa [0] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue-NET.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2016 (edytowany) Dopasowanie do klienta 0/10, cena 5/10, Terminowość -1000/100, Kontakt 1,5/100. Problemy z CMS które oferuje firma, wychodzą po miesiącu użytkowania - zatem nie polecam, gdyż wprowadzenie ODPŁATNIE poprawek stanowi problem ogromny problem, rozmowy z właścicielem Blue-NET na temat poprawek są prowadzone od miesiąca. Start zlecenia miał miejsce w październiku i nadal nie jest ono zakończone - a mamy styczeń. Zanim zdecydujesz się na usługi w tej firmie, zastanów się 101x. Po pierwsze gratuluję podejścia bo skrypt spełnia pierwotne założenia ze zlecenia, a wprowadzenie poprawek wartych np. 400zł za oferowaną przez Panią 80zł kwotę, chyba każdy jest w stanie no zrozumieć informację z którą Ta Pani ma kłopot "cena nie jest adekwatna i nie podejdę się wykonania zlecenia za tą kwotę". A Pani tego nie rozumie do tego, załączyła swoje rozdwojenie jaźni zaczyna wyzywać przez telefon i nęka o rożnych porach dnia telefonami z różnych numerów. Pomijając fakty, dziękuję za odświeżenie tematu i reklamę czasami nawet negatywna reklama jest w stanie wygenerować dodatkowy zysk Co do systemu i jego kłopotach trwają poprawki skryptu ze względu na dołożenie nowych pozycji do oferty, z tego powodu zostało wyłączone składanie zamówień. Edytowano Styczeń 23, 2016 przez Blue-NET.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inspireo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2016 (edytowany) Po pierwsze gratuluję podejścia bo skrypt spełnia pierwotne założenia ze zlecenia, a wprowadzenie poprawek wartych np. 400zł za oferowaną przez Panią 80zł kwotę, chyba każdy jest w stanie no zrozumieć informację z którą Ta Pani ma kłopot "cena nie jest adekwatna i nie podejdę się wykonania zlecenia za tą kwotę". A Pani tego nie rozumie do tego, załączyła swoje rozdwojenie jaźni zaczyna wyzywać przez telefon i nęka o rożnych porach dnia telefonami z różnych numerów. Pomijając fakty, dziękuję za odświeżenie tematu i reklamę czasami nawet negatywna reklama jest w stanie ruszyć zyski Co do systemu i jego kłopotach trwają poprawki skryptu ze względu na dołożenie nowych pozycji do oferty, z tego powodu zostało wyłączone składanie zamówień. Proszę zacytować którego kol wiek meila - czy rozmowę w której ustaliłam z Panem cenę poprawkę - bo póki co jest mi wiadomo ze 20grudnia miał się Pan zapoznać z listą i ją wycenić także straszne bzdury na swoją obronę zostają przedstawione. Gdyby to co napisałam wyżej nie byłoby prawdą, temat zostałby bez echa Nie mam kilku numerów - Pan ma 1 i nie za bardzo sobie Pan radzi z odebraniem "zielonej słuchawki" Także chyba ktoś inny jeszcze nęka telefonami blue-net - przykre ps: cms który został mi sprzedany jest zablokowany tak aby nikt nie mógł wy-edytować poprawek które zleciłam Panu Mateuszowi do wyceny i realizacji. Dodam że funkcje "delete" w 80% nie działa, czyli coś wprowadzone raz na stronę nie ma możliwości usunięcia. Czy np ta poprawka jest z mojej winy? Nie sadzę Jednym słowem oszustwo na skalę światową - z tupetem i pełną premedytacją bez dwóch zdań. Edytowano Styczeń 23, 2016 przez inspireo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue-NET.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2016 Proszę zacytować którego kol wiek meila - czy rozmowę w której ustaliłam z Panem cenę poprawkę - bo póki co jest mi wiadomo ze 20grudnia miał się Pan zapoznać z listą i ją wycenić także straszne bzdury na swoją obronę zostają przedstawione. Gdyby to co napisałam wyżej nie byłoby prawdą, temat zostałby bez echa Nie mam kilku numerów - Pan ma 1 i nie za bardzo sobie Pan radzi z odebraniem "zielonej słuchawki" Także chyba ktoś inny jeszcze nęka telefonami blue-net - przykre ps: cms który został mi sprzedany jest zablokowany tak aby nikt nie mógł wy-edytować poprawek które zleciłam Panu Mateuszowi do wyceny i realizacji. Dodam że funkcje "delete" w 80% nie działa, czyli coś wprowadzone raz na stronę nie ma możliwości usunięcia. Czy np ta poprawka jest z mojej winy? Nie sadzę Jednym słowem oszustwo na skalę światową - z tupetem i pełną premedytacją bez dwóch zdań. Funkcja usuwania nie działa jak ktoś używa nadal ie w wersji 5 i ma problem z jQ to niestety niektórych rzeczy nie przeskoczy skrypt To forum wydaje mi się że nie jest w tej tematyce przede wszystkim Aby Pani mogła dawać upust swoim emocją Bo każdy telefon który odebrałem z numeru Pani czy losowego innego połączenia był niemal za każdym rozmową z Paną a głos nie kłamie więc z 1dnego tylko numeru Pani nie dzwoniła a jeszcze każdy telefon zaczynał się od darcia "mordy" ... tak skrypt php, ze smarty i jQ polokowany do edycji xD litości to nie kod ASP.net który się kompiluje i potrzeba źródła do edycji tutaj wszystko można edytować w plikach ionCube nie został użyty do zakodowania plików Polecam do-edukowanie a następnie zabranie się za prowadzenie firmy z dziedziny tworzenia stron internetowych i próby niszczenia konkurencji. btw to stronka http://inspireo.pl/ o ile widzę działa bez problemu więc nie rozumiem podstaw do oczerniania i zniesławiania ;] pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2016 Funkcja usuwania nie działa jak ktoś używa nadal ie w wersji 5 i ma problem z jQ to niestety niektórych rzeczy nie przeskoczy skrypt To forum wydaje mi się że nie jest w tej tematyce przede wszystkim Aby Pani mogła dawać upust swoim emocją Bo każdy telefon który odebrałem z numeru Pani czy losowego innego połączenia był niemal za każdym rozmową z Paną a głos nie kłamie więc z 1dnego tylko numeru Pani nie dzwoniła a jeszcze każdy telefon zaczynał się od darcia "mordy" ... tak skrypt php, ze smarty i jQ polokowany do edycji xD litości to nie kod ASP.net który się kompiluje i potrzeba źródła do edycji tutaj wszystko można edytować w plikach ionCube nie został użyty do zakodowania plików Polecam do-edukowanie a następnie zabranie się za prowadzenie firmy z dziedziny tworzenia stron internetowych i próby niszczenia konkurencji. btw to stronka http://inspireo.pl/ o ile widzę działa bez problemu więc nie rozumiem podstaw do oczerniania i zniesławiania ;] pozdrawiam Więcej się nie dało? Z takim offtopem to zapraszam na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach