shad 38 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 Witam, mam na sprzedaż wirtualne pieniądze na biznes-host.pl. Kwoty poniżej 50zł - przelicznik 0.55 Kwoty większe niż 50zł - przelicznik 0.5 Gadu-gadu: 6030489 E-mail: kontakt@shad.mydevil.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 Polecam użytkownika, po raz drugi kupiłem 79 zł i nie zawiodłem się. Pieniążki otrzymałem po 5 minutach. Jeszcze raz polecam i Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarninG 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 kupiłem resztę i polecam użytkownika. wszystko szybko i sprawnie nie ma na co narzekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Czy oferta nadal aktualna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Od autora: oferta nieaktualna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach