elmer_fudd 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 Poszukuję spolszczenia do tego skryptu lub osób które by chciały pomóc przy jego stworzeniu. Mogę udostępnić oprogramowanie do testów na moim serwerze... Jeśli ktoś ma na sprzedaż też proszę pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 Przyłączam się i nie wykluczam udziału w tłumaczeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elmer_fudd 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 Mam już częściowo przetłumaczoną stronę klienta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 Jak masz to podzielone albo panel do tłumaczenia to z angielskiego też mogę tłumaczyć w wolnej chwili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elmer_fudd 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 Obecnie wygląda to tak: http://medisys.pl/clientexec/ Jest to wersja instalacyjna specjalnie na testy, więc można się rejestrować i sprawdzać co i jak. Jak ktoś ma jakieś sugestie proszę pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 Trochę brakuje, więc z chęcią pomogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elmer_fudd 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 Pobierz sobie Clientexec'a ze strony producenta, pliki szablonu nie są zaszyfrowane więc jak chcesz zajmij się adminem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach