krk 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 Witajcie Pewna domena wygasa expiration date: 2012.06.16 14:21:36 jak ją mogę pewnie i szybko przechwycić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 Założyć opcje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 Jaka to? Globalna, pl...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 (edytowany) Jaka to? Globalna, pl...? .pl gdzie najlepiej założyć tą opcje ? w az.pl mam takie coś Opcja na domenę xxxx.pl jest niedostępna. Edytowano Czerwiec 3, 2012 przez krk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 jak ją mogę pewnie i szybko przechwycić ? Polecam zlecic przechwycenie w dropped/aftermarket. A czy szybko to już zależy od kilku czynników -> Opis procesu przechwytywania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzecho 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 w az.pl mam takie coś Opcja na domenę xxxx.pl jest niedostępna. Sprawdź czy ktoś Cie nie ubiegł (whois), bo możliwe, że już opcje ktoś wykupił na tą domenę. Wtedy nic nie zrobisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 .pl gdzie najlepiej założyć tą opcje ? w az.pl mam takie coś Opcja na domenę xxxx.pl jest niedostępna. Jesli domena wygasa, to nie da sie na nia zalozyc opcji, pozostaje przechwycenie. Np. w premium.pl, dropped.pl, az.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach