assuaaan 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 Witam, chciałbym wam zaprezentować moje forum które jest obecnie otwierane co tutaj pisać, posiadamy domenę .eu do tego nasza strona jest stawiana na vps i posiadamy unikatowy styl który sam osobiście robiłem na wzór styli ipb dodałem nawet podobne efekty js chciałbym żebyście ocenili obecnie sam styl, ponieważ strona nie jest za bardzo rozwinięta dodam że styl został w około 90% wykonany w technologii css3 Adres strony - http://wielotematycznie.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 Razi po oczach, ohydne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kammil1 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 może zamiast czerwonego zmienić szatę na niebieską? bo naprawdę razi po oczach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajgeer 19 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 Kolejne forum wielotematyczne, które niestety nie ma przyszłości. Styl jest ohydny, bardzo razi po oczach. Jedyną rzeczą, która mi się w nim podoba to sposób rozwiązania nawigacji (breadcrumbs). Logo po najechaniu przesuwa się w prawo - chyba tak nie powinno być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 ale wali w oczy ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
assuaaan 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 kolorystyka tymczasowa, mam w planach zmianę tajgeer co do loga to tak powinno być, tak miałem w planie co do kolorytyki to jaką polecanie? co do kodowania to nawet dobrze mi wyszło, czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 Ja noszę okulary ....... gdy zdjąłem to nadal kolor bił po oczach przyciemnij ten kolor , jesli znasz sie na obróbce grafiki zrób kolorystyke na warstwach (background) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
assuaaan 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 @freecast.pl chciałem wykonać ten styl w css3 i z użyciem jak najmniej grafiki a co powiecie teraz, dałem trochę inny odcień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 Nadal razi, poważnie sam tego nie widzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 W css wpisz #c23d3d i juz bedzie lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
assuaaan 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 @ZooMpL ja nie widzę gdyż to wszystko zależy od konfiguracji monitora u mnie to nawet dobrze wyświetla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 Gdy widzę takie forum to od razu wychodzę. Proponowałbym zmienić ten gradient, nieco przyciemnić i dodać jasne akcenty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
assuaaan 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 @Kede jasne akcenty to grafika a ja chciałbym tego uniknąć i pozostać w css3 zastanawiam się też nad niebieskim kolorem zamiast czerwonego ale nie mogę wybrać jaki odcień by był dobry ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 Powinno się zabronić takich wątków. Postawi sobie ktoś skrypt, wrzuci jakiś syfiasty lay i pyta o ocenę. Booooszzz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
assuaaan 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 @Sponsi ja myślałem że na tym forum pomagają? @samu ja używam tego generatorka http://www.colorzilla.com/gradient-editor/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
assuaaan 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 @samu potem się pobawię z kolorkami, teraz zmieniłem na niebieski ten czerwony to naprawdę źle wyszedł i ten generatorek mi to podpowiadał ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kammil1 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 no jak dla mnie już jest okey , tylko właśnie czy te forum ma przyszłość?... w sieci takich sporo jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 Teraz gradient tysiąc razy lepszy Trochę za jaskrawo, jak już robisz w kolorze niebieskim to zobacz jak wyglądają belki na wht Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 assuaaan w czym mam pomóc? Zmieniono czerwień na niebieski... no i co dalej? Po co to, dla kogo, kto tam przyjdzie, co napisze i dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 od tego przewijania rolka z myszki mi wyskoczyła. Jak już pisano, forum bez przyszłości: adres kiepski, styl kiepski, pustki, za długie, brak postów, brak użytkowników, slogan zerżnięty z nk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
assuaaan 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 (edytowany) @Kolopik forum jest nowe więc dlatego pusto trochę co do sloganu, to tak jakoś mnie naszło do głowy a z nk nie korzystam @Sponsi mógłbyś doradzić jaki kolor lub co dodać @Kede chciałem żeby trochę inny kolor był niż tutaj żeby nie było że zabrałem belki @Samu menu mam zamiar trochę zmodyfikować, a row narazie niech będzie Edytowano Czerwiec 3, 2012 przez assuaaan (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach