mikorol 16 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2012 Witam, Mam taki mały problem, w BoxBilling opartym na licencji darmowej nie ma do wyboru paneli np. DA Domyślnie jest tylko cPanel, na którym mi jednak nie zależy. W wersji demo na stronie producenta jest możliwość wyboru DA i wiele innych, czy jest to spowodowane wersją PRO czy jednak błędy u mnie podczas instalacji ? Nie mam stałego dostępu do internetu, więc nie jestem wstanie takiej możliwości sprawdzić. Pozdrawiam, mikorol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elmer_fudd 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2012 (edytowany) Bawiłem się tym skryptem, niestety jest tak beznadziejnie napisany że brak słów, niestabilny, i ogólnie go nie polecam... Edytowano Czerwiec 2, 2012 przez elmer_fudd (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2012 Bawiłem się tym skryptem, niestety jest tak beznadziejnie napisany że brak słów, niestabilny, i ogólnie go nie polecam... Pierwsze wrażenie robi dobre, ciekawie funkcje i szybko działa na hostingu Biznes-host.pl To pewnie u mnie stabilnie, ponieważ baza użytkowników to aż test1-test4 A co polecisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2012 Jest obsługa DA i innych w wersji płatnej , wystarczy napisać do nich o aktywacje wersji pro ( test trwa 14 dni ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elmer_fudd 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2012 (edytowany) Obecnie mam Clientexec 4.5 i go wdrażam Co do Boxbilling, dekompilowałem PHP (ionCube) przeglądałem pliki i uważam że jest tragicznie napisany, mało wydajnie, próbowałem go modyfikować i sam sposób budowy aplikacji mnie odstraszył... A po za tym cały theme skryptu pochodzi z themeforest.net Edytowano Czerwiec 2, 2012 przez elmer_fudd (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2012 Obecnie mam Clientexec 4.5 i go wdrażam Co do Boxbilling, dekompilowałem PHP (ionCube) przeglądałem pliki i uważam że jest tragicznie napisany, mało wydajnie, próbowałem go modyfikować i sam sposób budowy aplikacji mnie odstraszył... A po za tym cały theme skryptu pochodzi z themeforest.net Clientexec 4.5 wrzuca się na serwer do testowania...W wersji DEMO wygląda całkiem fajnie. Zaraz zobaczymy jak tam z funkcjonalnością. Wole sprawdzić większość paneli, następnie zrobić trafny wybór niż męczyć się z czasem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDSL 15 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2012 Obsługę posiada ten panel: cPanel/Whm Directadmin Plesk Virtualmin Ispconfig3 Kloxo Oto link do tego api https://github.com/boxbilling/extensions/tree/master/bb-library/Server/Manager Juvenito nawet napisał spolszczenie: http://www.webhostingtalk.pl/topic/37181-spolszczenie-boxbilling/ Myślenie nie boli, kiedy ludzie się nauczą korzystać z google Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 Witam, Linku do API nie udało mi się wcześniej znaleźć, dzięki DA działa znakomicie. Spolszczenie znalazłem parę dni temu, dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach