d 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2006 Witam, Czy sa dostepne jakies skrypty do automatycznego tworzenia kont w DA na serwerze dedykowanym? Z góry dziękuję i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srok@ 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2006 Poczytaj o API dla DA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2006 Czytałem - ma to byc napisane w php tak? A nie ma gotowych skryptów - bo widzialem tez jakies ale płatne a nie mamy zamiaru jeszcze grubej kasy wydawać na licencje:/A na php sie nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2006 Płatne skrypty widziałem tylko do CPanelu - taki trzeba napisać (tak mi sie wydaje) samemu, albo zlecić komuś kto siedzi w PHP. Szykujemy darmowy hosting ? hę ? ;-) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2006 Hehe, Nic nie szykujemy tylko pomagam komuś;-) Czyli jednak trzeba bedzie rzucić $$ za napisanie... ..::Pozdrawiam::. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach