assuaaan 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2012 Witam, jestem nowy i nie za bardzo ogarniam co i jak, i mam kilka pytań, mianowicie: - czy musze mieć 18 lat żeby założyć u nich konto jedynie do kupna hostingu? - czy oni coś przysyłają jakieś listy do domu jak się poda swoje dane? - jak to jest z kończeniem ważności serwera, co zrobić jak nie chcę przedłużać hostingu? sorka że takie głupie pytania, ale jestem nowy i nie znam się na tworzeniu stron internetowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2012 (edytowany) 1. Nie 2. Nie wiem (myślę, że nie); mogą wysłać fvat, ale nie znam ich polityki 3.Zwyczajnie nie opłacasz, a konto zostanie zablokowane. Edytowano Czerwiec 1, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
assuaaan 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2012 Dzięki ci za odpowiedź, poczekam jeszcze na odpowiedź na 2 pytanie(chodzi mi o dokładną odpowiedź co i jak z tym) dałbym ci reputację, ale niestety jakiś błąd mam ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2012 Jeśli nic nie przeskrobiesz to nie sądzę byś cokolwiek od nich dostał do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
assuaaan 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2012 aha, to dziękuję za odpowiedzi, chyba wybiorę ten hosting dla siebie temat można zamknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2012 Możesz również śmiało do nich napisać na adres info@unixstorm.org oni nie biją i zapewno odpowiedzą Ci na dręczące Cię pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyferek Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2012 co jest zlego w otrzymaniu listu na adres domowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2012 Hmm, rodzice się dowiedzą i zrobią kontrol zawartości koperty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2012 A tam straszna notka o wygasającym hostingu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Causen 76 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2012 Sam hosting raczej nie przysyła informacji, ale to pewnie indywidualna kwestia, najlepiej pytaj o źródła. Z domenami co innego, zawsze jak mi się kończył okres domeny to dostawałem pismo do domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
assuaaan 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 @cyferek nic w tym złego @Pawel_15 nic nie zrobią, ale kiedyś gdzieś zakładałem konto, to mi reklamy co kilka dni przychodziły pocztą ;/ dobra dzięki za odpowiedzi, temat można zamknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach