krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2012 Witam. Potrzebuje przenieś $16,25 USD z PayPal do Moneybookers. Jest jakaś chętna osoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2012 I jak pomoże ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2012 3. zabronione jest ciągłe podbijanie jednego tematu w okresie krótszym niż dwa tygodnie od poprzedniego postu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2012 Ale mi się spieszy. Więc co mam czekać 2 tygodnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2012 Każdy widzi post jak wchodzi w daną Kategorię. Koniec offtopu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2012 W sumie mogę pomóc. Oferujesz jakiś przelicznik? bonus na korzyść dla tego który Ci wymieni $ ? Poszło PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2012 Niestety nie bo jest mi potrzebna cała kasa, a 5zł chyba ci nie poprawi jakości życia. Konto PayPal masz w złotówkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2012 Tak, obydwa konta mam w złotówkach. Proponuję- odpisz na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2012 Robiłeś już kiedyś takie transakcje tu na forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2012 Nie, nie robiłem ale pomyślałem że się zlituje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2012 Nie wiem czy ci można ufać. Nie wychuj... mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2012 Naprawdę nie potrafisz odpowiedzieć na PW? Jałowa dyskusja nie ma sensu i to na takim poziomie. Jeżeli nasza transakcja ma przebiegać w taki sposób to chyba podziękuje. Szukaj dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2012 Nie wiem czy ci można ufać. Nie wychuj... mnie? pierw szukasz że na szybko a przeciągasz juz drugi dzień Dobra to się wytnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach