mapcel 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2012 Witam, przeglądnąłem google, jednak nic ciekawego nie znalazłem. Wpadłem przed chwilą na dosyć ciekawy pomysł, jednak potrzebuje do tego odpowiedni skrypt, coś w stylu możliwości dodania przez admina pewnych produktów, które następnie użytkownik może skomentować, ocenić pod pewnymi walorami. Nadaje się do tego najlepiej jakiś darmowy skrypt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Retio 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2012 Po pierwsze gratuluje "przeglądnięcia" googla. Proponuje także sprawdzić np http://www.hotscripts.com/ Najlepszym rozwiązaniem jest napisanie dedykowanego skryptu jeżeli masz zamiar zarabiać na tej stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mapcel 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2012 Dzięki za link, myślę, że coś znalazłem. Nie chce na tym zarabiać, ewentualnie jakieś reklamy na dole, aby się zwróciło za hosting i domene. Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolejny 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2012 podasz? Moze i mi (innym) sie przyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach