grzecho 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2012 (edytowany) Witam, Zlecę komuś aktualizacje MyBB 1.6.3 do najnowszej. Mam własną skórkę, która po aktualizacji standardowej wymaga zmian w kodzie lub css żeby serwis wyglądał jak przed aktualizacją. Chętnych i doświadczonych w temacie proszę o oferty na PW. Mogę dać max 30 zł. Tańsza/dobra oferta wygrywa Edytowano Maj 30, 2012 przez grzecho (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LANcaster (kotkowicz.pl) 52 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2012 Mogę dać max 30 zł. Tańsza/dobra oferta wygrywa To są jeszcze ludzie, którzy pracują za tak złodziejskie stawki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2012 100 zł i napisz do Łukasza: http://lukasztkacz.com/oferta/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 Zlecenie zostało wykonane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzecho 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 To są jeszcze ludzie, którzy pracują za tak złodziejskie stawki? Dla zorientowanego w temacie 30zł za 30 min. pracy to złodziejska stawka? Kolega Rafox spisał się bardzo dobrze w tym czasie. Polecam go do podobnych zleceń. Temat zamykamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 Dla zorientowanego w temacie 30zł za 30 min. pracy to złodziejska stawka? Kolega Rafox spisał się bardzo dobrze w tym czasie. Polecam go do podobnych zleceń. Temat zamykamy. aktualizacja mi zajeła nie całe 10 minut dziękuję za polecenie i zapraszam na przyszłość tak temat można zamknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach