Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 Też się rozglądałem za spóldzielczymi bankami. Jednak rachunek firmowy jest obłożony większymi opłatami. A szkoda. http://www.bankbps.pl/firmy/rachunki-biezace/pakiet-e-biznes/#oprocentowanie-i-oplaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maly90 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 Posiadam w Inteligo - powiadomienia sms są dość drogie oraz opłata miesięczna bo az 4 zł w stosunku do innych Mbank Izzy jak kiedyś posiadałem dość dobrę z ubezpieczeniem karty to tylko 1,90pln mbank ekonto, emax trochę mi pobrało bo az 5 zł nie wiem dlaczego w sumie... BGŻ opłata 2 zł, ale nigdy ten bank mnie nie zawiódł. Mam jednak do was inne pytanie, jak polecacie konto na którę czasem by wpływały sumy typu 20, max 100zl? Z małą opłatą miesięczną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 mbank ekonto, emax trochę mi pobrało bo az 5 zł nie wiem dlaczego w sumie... Mam jednak do was inne pytanie, jak polecacie konto na którę czasem by wpływały sumy typu 20, max 100zl? Z małą opłatą miesięczną? To właśnie w mbanku kosztuje piątkę Wypłata z wszystkich ATM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2012 Mbank jest ok i nie pobiera opłat jeśli: 1) Nie masz karty i robisz przelewy przez internet 2) masz kartę i opłacisz nia conajmniej 100zł/miesiąc za zakupy itp. i robisz przelewy przez internet. Jak chcesz wypłacać to tak jak jarek napisał - 5zł/miesiąc lub 5zl za jedna wypłatę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach