Tajgeer 19 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 Strona doczekała się kompletnej przeróbki, zapraszam do oceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 swietna strona !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kammil1 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 Bardzo przydatna strona ! Wielki +++ dla ciebie , teraz każdy będzie miał wszystko w jednym miejscu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajgeer 19 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2012 Zostały rozwinięte funkcjonalności bota Gadu-Gadu - od teraz każdy zainteresowany ma możliwość sprawdzenia statusu przesyłki za pomocą GG. Wystarczy dodać numer 43251663 do kontaktów, a następnie wysłać wiadomość o treści STATUS kurier paczka, np. STATUS DHL 1234567890. W odpowiedzi zwrotnej uzyskamy informacje zwrotne na temat przesyłki (data, czas, miejsce oraz ostatni status). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2012 Zostały rozwinięte funkcjonalności bota Gadu-Gadu - od teraz każdy zainteresowany ma możliwość sprawdzenia statusu przesyłki za pomocą GG. Wystarczy dodać numer 43251663 do kontaktów, a następnie wysłać wiadomość o treści STATUS kurier paczka, np. STATUS DHL 1234567890. W odpowiedzi zwrotnej uzyskamy informacje zwrotne na temat przesyłki (data, czas, miejsce oraz ostatni status). akurat trafiłem już na to i znakomicie to działa mapa jazdy przesyłki też jest super dziś spodziewam się właśnie przesyłki i sobie śledziłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2012 Bardzo fajny projekt. Niedługo mi się pewnie przyda Wielki + dla Ciebie za tematykę. Sam mam pewien pomysł, tylko trzeba w niego włożyć trochę kasy, a ja niestety nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajgeer 19 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Udostępniłem specjalną bibliotekę napisaną w PHP, która umożliwia komunikację z API. Więcej szczegółów w zakładce "Dla programistów" - http://www.gdziepaczka.pl/api.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Może uznasz, że przesadzam, ale trochę razi jedna rzecz w logach przewoźników na dole strony. InPost nie ma przeźroczystości w literce P i O Fajnie, że zrobiłeś bibliotekę w PHP, wszystko ładnie opisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajgeer 19 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Przyznam, że nie zauważyłem tej pierdółki - już poprawione, dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajgeer 19 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2012 Ułatwiłem możliwość uzyskania tokena, który jest wymagany do korzystania z API - od tej pory jest on dostępny w "Panelu użytkownika" po wcześniejszym zalogowaniu się. Dodatkowo można tam na bieżąco śledzić statystyki odnośnie wykonywanych zapytań - całkowitą ilość żądań, liczbę żądań z uwzględnieniem poszczególnych kurierów oraz informacje odnośnie statusu odpowiedzi na zapytania - wszystko na bardzo czytelnych wykresach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Devias 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Cześć, osobiście wolał bym całą trasę paczki, czyli nie tylko ostatni wynik a prawie wszystkie czyli np.: - Przyjecie w lokalizacji GLS zlecenie odbioru i doreczenia paczki - Paczka w doreczeniu - Paczka doreczona Przykładowy numer GLS: 30646730910 Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajgeer 19 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Której rzeczy to dotyczy? API oraz sprawdzanie paczek na stronie pokazuje wszystkie kroki (czyli całą trasę), na GG podawany jest ostatni wynik (status). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Bardzo ładnie się prezentuję tylko ten tekst przy logo tak nie pasuję trochę. A poza tym naprawdę super to wygląda powodzenia przy projekcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajgeer 19 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 (edytowany) "Tekst przy logo" - kwestia gustu, a o gustach jak wiemy się nie dyskutuje Dzięki za opinię. Edytowano Lipiec 4, 2012 przez Tajgeer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Nie wiem o jaki "tekst przy logo" chodzi, ale Tajgeer wiesz, tu nie trzeba gustu, tylko wiedzy, by wiedzieć, że - tak, jak pisałem wyżej - ostry redesign by duuużo dał tej stronie, heh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 o przeniosłeś stronę na progreso.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nakamitsu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Strona ładna i przejrzysta. Wszystko działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajgeer 19 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2012 (edytowany) Dzięki Regdos dodana została możliwość śledzenia międzynarodowych przesyłek lotniczych i drogowych firmy DHL. Edytowano Lipiec 9, 2012 przez Tajgeer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xSIX 15 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2012 Dziś założyłem konto w twoim serwisie no i zauważyłem mały błąd jeżeli już pisaliście o nim to przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajgeer 19 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2012 Ajć, rzeczywiście, zapomniałem tego zrobić. Już poprawione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fixer 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 gratuluję pomysłu. wygląd jest jeszcze niedopracowany jak dla mnie, przypomina amatorską stronę z szablonu. Pomysł jest na tyle dobry że warto aby każdy aspekt był dopracowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajgeer 19 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2012 (edytowany) Dodana została możliwość zaimportowania numerów listów przewozowych z aukcji na Allegro. Edytowano Sierpień 4, 2012 przez Tajgeer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajgeer 19 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2013 Wprowadzona została możliwość otrzymywania powiadomień za pomocą SMS. Więcej informacji dostępnych jest po zalogowaniu się, na następującej podstronie: http://www.gdziepaczka.pl/panel.html#notifications Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
erdrew 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2014 Od dłuzszego czasu nie przychodza do mnie powiadomienia SMS. Numer tel został wpisany prawidłowo- lecz kod weryfikacyjny nie przyszedł....prosze o uruchomienie aby przychodziły powiadomienia SMS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach