Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2012 łeee dostępny system operacyjny to centos 5.5 x86 tylko a gdzie debian , linux itp ;/ jaka szkoda, że linuxa nie ma... 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
datacent.pl 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2012 Witam,, Oj wielka wielka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2012 jaka szkoda, że linuxa nie ma... jej no za mysliłem się o ubuntu mi chodziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 30, 2012 Miłosz, Linuxa nie, ale mają Linuksa, także luz ; ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
datacent.pl 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2012 (edytowany) witam, jako właściciel firmy chciałbym poinformować o problemie whmcs po ataku, dzisiaj dostałem telefon od ING w sprawie wycieku danych od firmy WHMCS i przelanie na konto ..... ktore visa dopiero dochodzi kwoty oraz na jakie konto zostało przelane . Czy już ktoś miał problem z wyciekiem danych kart kredytowych z firmy WHMCS ? Edytowano Maj 30, 2012 przez esdata.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2012 nie nie miałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2012 Gdzie dokładnie jest wasza serwerownia w Szczecinie? Interesuje mnie ulica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
datacent.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 Witam, Zapraszamy do skorzystania z naszych ofert oraz o przetestowanie VPS-a TEST i wyrażenie opinii. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 Witam, Zapraszamy do skorzystania z naszych ofert oraz o przetestowanie VPS-a TEST i wyrażenie opinii. Pozdrawiam No i dalej nie ma innych systemów operacyjnych do wyboru ... zgodnie z wcześniejszymi zapewnieniami Debiana dodaliście a Ubuntu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 A serwerownia gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 A serwerownia gdzie? Z tego co się dowedziałem na ich live czacie teraz to Szosa polska w Szczecinie ale więcej informacji nie chciał podać nr itp .... lukam na mapach googla ale nie widzę tam żadnej serwerowni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
datacent.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 Witam, system ubuntu został dodany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 Na zadane pytania się odpowiada odpowiedzią a nie udaje ze sie pytania nie widzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 Witam, system ubuntu został dodany. 10.10 czemu nie 11.04 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
datacent.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 Na zadane pytania się odpowiada odpowiedzią a nie udaje ze sie pytania nie widzi... Proszę o pytanie ponieważ jak na tą chwile nie zauważyłem pytanie na które mógłbym udzielić odpowiedzi ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 10.10 czemu nie 11.04 ? 11.04 czemu nie 12.04? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 Post #33 i #36 A czemu nie 10.4 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 czemu nie 12.04? a bo nie wiedziałem ze 12 wyszła nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
datacent.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 Witam, Systemy ubuntu zostały wprowadzone. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 Proszę o pytanie ponieważ jak na tą chwile nie zauważyłem pytanie na które mógłbym udzielić odpowiedzi ? Pozdrawiam Dwa takowe: A serwerownia gdzie? Gdzie dokładnie jest wasza serwerownia w Szczecinie? Interesuje mnie ulica. z poprzedniej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2012 a bo nie wiedziałem ze 12 wyszła nawet Ubuntu wychodzi co rok, jedna wersja w kwietniu druga w październiku, oznaczenia nie są przypadkowe, np: 12.04 - kwiecień 2012 11.10 - październik 2011 Kto by pomyślał ze w czerwcu(6 miesiąc) będzie dostępna kolejna wersja Ubuntu, i to od dwóch miesięcy.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2012 Ubuntu wychodzi co rok, jedna wersja w kwietniu druga w październiku, oznaczenia nie są przypadkowe, np: 12.04 - kwiecień 2012 11.10 - październik 2011 Kto by pomyślał ze w czerwcu(6 miesiąc) będzie dostępna kolejna wersja Ubuntu, i to od dwóch miesięcy.. dzięki za info bo w sumie nie wiedziałem nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 no i padło:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 (edytowany) Strona leży... Miejmy nadzieję, że przy tym padzie od razu zmienią "dizajn" strony ;p Edytowano Czerwiec 7, 2012 przez miguslaw (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 taki żart mi się nasunął, choć wiem że nie powinienem ... sorki, ciekawe czy technicy chociaż wiedzą gdzie jest serwerownia aby usterkę usunąć, skoro to taki top secret Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach