jensej 2 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 Witam. Babcia poprosiła mnie abym poszukał dla niej jakiegoś laptopa. Pomyślałem że tacy doświadczeni użytkownicy byliby w stanie mi pomóc, tak więc: babcia używa laptopa jedynie do surfowania po internecie, a także dość często rozmawia przez skype, więc kamera mile widziana. Mam nadzieje że jesteście w stanie coś doradzić. Myślę że cena od której można zacząć to 1000zł+. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 Netbooki wchodzą w rachubę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kammil1 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 jak dla babci to proponowal bym jakis procek 2 rdzeniowy z 2gb ram dysk z 250gb karta 512 mb bo po co jej lepszy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 Używka wchodzi w gre? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 nówka. Netbook nie wchodzi w grę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2012 znalazłem coś takiego, co o tym sądzicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2012 Dla seniora to najlepiej chyba kupić iPada, do tego jakąś klawiature na bluetooth do pisania. Można bez problemu rozmawiać na skype przez kamere i system jest prosty w obsłudze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2012 Dla seniora to najlepiej chyba kupić iPada, do tego jakąś klawiature na bluetooth do pisania. Można bez problemu rozmawiać na skype przez kamere i system jest prosty w obsłudze. nie ma szans jej przekonać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2012 nie ma szans jej przekonać Można nawet pokombinować, że będzie wyglądało jak laptop i może się nie zorientuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 28, 2012 Ja mam do sprzedania Nettopa, Atom dwurdzeniowy, 2GB RAM, mały i cichy. 5 stówek chcę, dorzucasz monitor porządny, duży (dla babci to na plus IMO) za 400zł i masz spoko sprzęcior. http://allegro.pl/nettop-alsen-atom-maly-cichy-malo-uzywany-i2373174119.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach