Gość Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 Witam Szukam firmy, która udostępnia płatności SMS. Chciałbym stworzyć panel VIP dla serwera SAMP, tak, aby zbierać pieniądzem np: na jakimś hostingu gier/WWW/VPS, aby potem zgromadzone pieniądze przeznaczyć na jakaś usługę, wymienić wPLN na innego usługodawcę lub po prostu je sprzedać. Tutaj szukam firmy, która nie upadnie za 2 mies., ma wysokie stawki SMS oraz łatwo będzie mi wymienić/sprzedać zgromadzone wPLN'y (dodatkowo dobrz by było gdyby ta firma miała w ofercie serwer SAMP, lecz niekoniecznie). Z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 (edytowany) Z najbardziej znanych to chyba DotPay i HostBill, a z tych mniej to ProfitSMS. Z tym, że w każdym potrzebujesz konta bankowego. Korzystałem z ostatniego i wypłacają każdą kwotę - ale tylko na konto w banku, żadnej wymiany. Edytowano Maj 27, 2012 przez Artix (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 Homepay.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver 12 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 Platnosci-online.pl, wypłaty co miesiąc. Stawki troszkę małe ale sądzę że będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 28, 2012 Przepraszam, ale chyba źle się wyraziłem. Szukam firmy, która korzysta z formy płatności SMS, czyli posiada wirtualne portfel np: proserwer.pl , na wymienionych przeze mnie warunkach powyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 28, 2012 Hekko.pl (ref). Korzystam już jakiś czas, mam 2 konta www oraz reseller. Uptime 100%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach