Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 (edytowany) Witajcie, Czy wy też macie reklamy na głównej Google'a jakieś reklamy? Bo u mnie, nie ważne czy wejde na google.pl, google.com, be, fr... to zawsze jest ta reklama... Jakiś wirus czy co? Komputer już skanuje. Na innych stronach nie ma tych reklam. Edit: Tylko w chrome to mam... Edytowano Maj 27, 2012 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 U mnie normalnie sie wyswietla w chrome Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 Zadnych reklam na google.pl nie mam. Sprawdzane na Chrom, Mozilli, Operze i Maxthonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 U mnie także normalnie. Przeanalizuj także log z Hijackthis, w razie czego zapuść też COmbofix - z tymi narzędziami ostrożnie. Zrób także skan przez Dr.WEB CureIt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 Pamiętam, że kiedyś była mowa o wirusie, który dodawał reklamy do stron takich jak google, wikipedia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 Przeskanuj Malwarebytes Anti Malware + Hitmanem Pro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 Znowu wchodziłeś nie na te strony co trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 nrm, chciałem tylko poczytać o kościele, o bogu... http://www.sfora.pl/To-najgrozniejsze-strony-w-sieci-Zaskoczenie-a43092 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach