damtox 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2012 Witam wszystkich, ze względu, że jest to mój pierwszy temat na wstępie chciałbym przywitać się ze wszystkimi... Poszukuję panelu rejestracji domen, wiem, że jest ich wiele, ale interesuje mnie dokładnie z takimi specyfikacjami: - integracja z HRD - podczas rejestracji domeny można dodać adresy dns - dodanie adresów dns podczas rejestracji domeny automatycznie zakładane są takie dns w HRD - podczas zakładania konta dla domeny, automatycznie tworzy dane użytkownika w HRD Chodzi o to, że będę chciał zarejestrować większą ilość domen, a każda domena będzie na kogo innego i będzie posiadała inne adresy dns. Na serwerze później w DirecAdmin podzielę sobie domeny na IP. Z góry dziękuję za pomoc i jeżeli napisałem w złym dziale proszę o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu. Pozdrawiam wszystkich, Damtox Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2012 To raczej chyba do Próśb albo innego miejsca, ale tutaj...? http://www.webhostingtalk.pl/topic/22209-sprzedam-skrypt-do-obslugi-api-hrdpl/ O to chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach