Picasso 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2012 witam mam problem a mianowicie kupiłem 2 ip i chce postawić na nie innego ts3 kiedy wchodzę przez putty przez to ip tworze nowego ts3 chce wejsć na niego wchodzi mi na tego którego mam na innym ip chce po prostu 2 licencje i nie wiem jak to zrobić bo brakło mi już 512 slotów proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2012 (edytowany) ściągnij drugą licencje... Innego sposobu nie ma... Na jednej licencji(jeden adres IP) możesz postawić 10serwerów o łącznej ilości slotów 512 Ale dlaczego nie postawisz na tym samym ip na innym porcie i z mniejszą liczbą slotów ? Edytowano Maj 26, 2012 przez SanKen (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Picasso 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2012 ja mam juz kilka serwerow na 1 ip w sumie 512 slotow chce dolozyc jeszcze kilka czyli potrzebuje 2 licenjce mam wykupione kolejne ip jak zrobic zeby na tym ip postawic inny serwer ts3 na innym porcie nie 9987 bo wtedy loguje sie na tego ts z starego ip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 Skoro masz 2 IP to oba prowadza na ten sam serwer i ciezko zeby bylo inaczej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Picasso 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 to powiedz mi jak zrobic zebym mial 2 serwer na innej licencji tez non Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Picasso 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 Przepraszam za pisownie. Możesz mi wytłumaczyć , gdzie znajdę te pliki konfiguracyjne. Jestem zielony w tych sprawach jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotrek Mazurkiewicz 19 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 http://forum.teamspeak.com/showthread.php/71273-How-do-i-assign-a-different-i-p-to-my-teamspeak-server Idź i nie grzesz więcej, bo to żenada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach