Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2012 Cześć, Czy macie, znacie strony gdzie można pobrać dobrze wyglądające wzory CV? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2012 Tak, mamy. http://google.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Maj 26, 2012 W sieci jest mały wybór CV. Wystaw na jakimś forum ofertę o pracę i żeby CV wysyłali na emaila. Nie będziesz wiedział które wybrać . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Kopaczewski Zgłoś post Napisano Maj 26, 2012 (edytowany) Tak, mamy. http://google.pl Jak wyżej, ja też szukałem i nie było fajnych kreatywnych CV. Są ale tradycyjne. Edytowano Maj 26, 2012 przez Łukasz Kopaczewski (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2012 To szukajcie na stronach anglojęzycznych, tam roi się od ciekawych szablonów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2012 Tak, mamy. http://google.pl Toś zabłysnął... No nie ma co... W sieci jest mały wybór CV. Wystaw na jakimś forum ofertę o pracę i żeby CV wysyłali na emaila. Nie będziesz wiedział które wybrać . Ciekawe podejście - trochę Polaczkowe ale wydaje się być skuteczne Jak wyżej, ja też szukałem i nie było fajnych kreatywnych CV. Są ale tradycyjne. Dokładnie. Większość z pakietu Office. To szukajcie na stronach anglojęzycznych, tam roi się od ciekawych szablonów. Szukałem ale najwidoczniej za słabo Mam swoje, wydaje się być dosyć schludne - ale zawsze może być lepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2012 Zastanów się nad CV a'la portfolio http://graphicriver.net/search?utf8=%E2%9C%93&term=cv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2012 Jeśli szukasz inspiracji, to wpisz w wyszukiwaniu grafik w google "curriculum vitae" - do wyboru, do koloru, ładne, brzydkie, normalne, dziwaczne, tradycyjne i z zawijasami. Jeśli szukasz gotowców, w które wyłącznie powklejasz swój tekst, to nie licz na cuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2012 Zastanów się nad CV a'la portfolio http://graphicriver....2%9C%93&term=cv Ale jak to potem drukować? Jeśli szukasz inspiracji, to wpisz w wyszukiwaniu grafik w google "curriculum vitae" - do wyboru, do koloru, ładne, brzydkie, normalne, dziwaczne, tradycyjne i z zawijasami. Jeśli szukasz gotowców, w które wyłącznie powklejasz swój tekst, to nie licz na cuda Jedynie coś swojego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2012 Ale jak to potem drukować? Jedynie coś swojego CTRL+P Pliki masz przygotowane, 300DPI, format A4... Nie wiem z czym masz problem. Zajrzałeś choć na stronę, którą Ci podał Savage? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 CTRL+P Pliki masz przygotowane, 300DPI, format A4... Nie wiem z czym masz problem. Zajrzałeś choć na stronę, którą Ci podał Savage? Pewnie. Kilka wybrałem już nawet. @Mateusz - od wczoraj od 16 dostałem 30 CV. Trochę chamsko ale chociaż się dowartościowałem przeglądając cudze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 Cieszę się że pomogłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 Z doświadczenia wiem, że 3/4 tzw. "CV" w ogóle nie da się czytać i natychmiast należy je umieszczać w koszu, inaczej można stracić kilka punktów IQ Z pozostałych może kilka procent wygląda schludnie i da się czytać. Reszta to zwykła sztampa. W świecie uchodzimy za naród raczej kreatywny. I dziwne jest dla mnie, że potrafimy to pokazać za granicą, a we własnym kraju tego nie robimy. Wielu ludzi w Polsce wstydzi się pokazać nieszablonowość. Pewnie wynika to z panującej wokół zawiści - jak ktoś jest inny, to "masy" zaraz go wyrównają do swojego poziomu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajter 9 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2012 Wielu ludzi w Polsce wstydzi się pokazać nieszablonowość. Pewnie wynika to z panującej wokół zawiści - jak ktoś jest inny, to "masy" zaraz go wyrównają do swojego poziomu... Pytanie o jakich stanowiskach mówisz. Po co mi kreatywne cv admina czy programisty? Niech będzie przede wszystkim czytelne, również wydrukowane czarno-białe. Bo może dojść do absurdu, że szukając sekretarki lub sprzątaczki, po przeczytaniu 20 cv będziesz robił przerwę by ochłonąć od kolorów i kreatywności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzebracki Zgłoś post Napisano Maj 28, 2012 Cześć, Czy macie, znacie strony gdzie można pobrać dobrze wyglądające wzory CV? Jaka branża, jeżeli IT. Mogę Tobie podesłać własne na wzór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2012 @up - poproszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzebracki Zgłoś post Napisano Maj 28, 2012 @up - poproszę. też chcesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2012 Jasne, tamten post wykazywał zainteresowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzebracki Zgłoś post Napisano Maj 28, 2012 osoby zainteresowane proszę o podanie maila na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzebracki Zgłoś post Napisano Maj 28, 2012 Poszło, dodam że w 100 % taka forma, i tak jedna firma zwróciła uwagę iż ładnie odpicowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach