Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2012 Wiesz to informacja od firmy, zakladamy ze pisza prawde i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2012 Nie wygląda to fajnie, ani estetycznie. Tak czy inaczej, dodałem do RSS, może treść będzie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2012 Zapomniałem dodać, że świetny pomysł z tym portalem i podoba mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toros 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2012 Z kolei ja bym tam chciał widzieć różne porady, poradniki bardziej niż same suche newsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2012 Chcemy i to i to aby na wht.pl wpadać rano na kawę i wieczorem po naukę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 wht.pl (bez www na początku) przerzuca mi http://www.webhostingtalk.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 Gdzie RSS? Średnio chce mi się wchodzić na stronę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 Tam gdzie zawsze w wypadku Wordpressa: http://www.wht.pl/feed/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 27, 2012 Czemu w menu forum nie ma odnośnika do portalu? Na razie zauważyłem tylko button po prawej. No i czekam na połączenie systemu komentarzy z forum. To byłoby najlepsze rozwiązanie. Po co dublować dyskusje w dwóch miejscach? System komentarz jako post na forum (i odwrotnie) jest imho fajnym rozwiązaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2012 Portal ładnie się prezentuje. Ale stopki usuwać nie musieliście. Jak portal jest na WP to co? Jest gorszy? Nie. Styl podobny do tego co jest tutaj, czyli bardzo ładny. Chętnie bym się zgłosił na Redaktora (pomimo mojego wieku, potrafię pisać dobre artykuły), ale hostingi to nie moja bajka.Jakby coś o grafice było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2012 S-Net wam uciekł w partnerach na portalu, chyba że to celowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M&M's Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 szczerze ? WHT - nie jest byle jakim forum... lecz poważnym. Myślałem, że skrypt portalu będzie unikalny/autorski ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 szczerze ? WHT - nie jest byle jakim forum... lecz poważnym. Myślałem, że skrypt portalu będzie unikalny/autorski ... A co by im to dało? IPB też nie jest autorskie i działa poprawnie, więc nie wiem w czym masz problem - po co maja wydawać pieniądze, skoro wp jest darmowe i widocznie spełniło ich zalożenia i oczekiwania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach