RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Czy u Was też tak jest, że jak otrzymujecie PR to pozycja strony drastycznie spada ? Ja wczoraj otrzymałem PR4 (z 3 mi wskoczyło) i znowu ciężko ją znaleźć. Ruch od wczoraj drastycznie spadł, o ponad 50%. To norma, czy mam się znowu martwić ? ja miałem 3 i mam 3 dla mnie się nic nie zmieniło ale nigdy ze wzrostem nie miałem żadnego spadku przy ostatniej aktualizacji co była wręcz odwrotnie jak mi skoczyło z 0 na 3 to nawet większy ruch się zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Obecnie PR nie znaczy nic, nie ma żadnego wpływu na wyniki, do czego przyznaje się bez bicia Google.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Obecnie PR nie znaczy nic, nie ma żadnego wpływu na wyniki, do czego przyznaje się bez bicia Google.. Owszem, ale co aktualizacja to moja domena znika z google. Obecnie wróciło wszystko do normy, a nawet jest lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 cały czas piszemy o tych bestach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 cały czas piszemy o tych bestach ? Owszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 (edytowany) Owszem no to tam nie masz pejcz rangu 4 nie skoczyło ci 3 cały czasz Edytowano Czerwiec 30, 2012 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 no to tam nie masz pejcz rangu 4 nie skoczyło ci 3 cały czasz Wczoraj miałem Dziś już jest PR3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Wczoraj miałem Dziś już jest PR3. e no mi się nie ruszyło nic u ciebie ten skok widocznie był a czemu znikł tego nie wiem w sumie teraz jakoś miała być aktualizacja może jeszcze ci skoczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stjudent 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2012 Aktualizacja miała być? Była jakoś w maju z tego co pamiętam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2012 Aktualizacja miała być? Była jakoś w maju z tego co pamiętam... była i znów miała być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szawiwe 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Ale chyba nie było nic... u mnie bez zmian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach