zorg12 4 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2012 Wszystkie moje strony działają oprócz jednej, pojawił się " Błąd 137 (net::ERR_NAME_RESOLUTION_FAILED): Nieznany błąd." Admin powiedział, że powinienem zoptymalizować mysql i apache. Otwarcie przyznaje, że się na tym nie znam, czy byłby ktoś tak pomocny i dał mi instrukcję jak przywrócić moją stronę do funkcjonowania? Adres strony http://d3elite.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Maj 24, 2012 To nie problem z www, a problem z dns'ami. Podepnij tą domenę w Masternet, bo tam kieruje whois, a ich serwery dns nie znają Twojej domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zorg12 4 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2012 (edytowany) W panelu konf vps wybralem "dodaj nowa strefe dns(SOA) i wypelniem pola jak na obrazku W masternet mam ustawione jak na obrazku Być może jeszcze to się przyda Chyba czegoś jeszcze nie zrobiłem bo strona dalej nie działa. Na prawdę jestem laik, będę wdzięczny za wyrozumiałość Edytowano Maj 24, 2012 przez zorg12 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vet0 19 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2012 Strona działa. Wywal cache w przeglądarce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zorg12 4 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2012 Nie działa.. Wielu osobom nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2012 Potwierdzam strona nie działa, sprawdz dns. I sprawdz czy poprzez IP/sudomene www działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zorg12 4 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2012 (edytowany) N0Name wrzuciłem screeny, zerknij na nie prosze, bo nie wiem co tam mam jeszcze poprawiać. Subdomena items.d3elite.pl tez nie dziala Edytowano Maj 24, 2012 przez zorg12 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zorg12 4 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2012 Dobra done, t/c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach