regdos 1848 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2012 @kcp: Co za bzdury piszesz. Jakie ma znaczenie, że użyjesz include czy require? Za dokumentacją php "require is identical to include (...)". Podobnie jest z " i ', w tym przypadku nie ma to znaczenia, ponieważ to co jest wpisywane w edytor wizualny nie jest interpretowane przez php tylko wyświetlane. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kcp 41 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2012 @kcp: Co za bzdury piszesz. Jakie ma znaczenie, że użyjesz include czy require? Za dokumentacją php "require is identical to include (...)". Podobnie jest z " i ', w tym przypadku nie ma to znaczenia, ponieważ to co jest wpisywane w edytor wizualny nie jest interpretowane przez php tylko wyświetlane. To teraz zajrzyj do php-fusiona i popróbuj sobie ; ) Dawno temu też miałem taki problem na fusionie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2012 Zajrzałem i spróbowałem i na http://demo.opensour...hp?article_id=2 wyświetla kod a nie wynik kodu. (demo przeładuje się za 1,5h) PS. Dawno temu ktoś może wpadł na głupi pomysł żeby wykonywać kod, który jest wpisany do edytora. Wyobraź sobie efekt wykonania kodu exec("rm / -f") Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kcp 41 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2012 (edytowany) Zajrzałem i spróbowałem i na http://demo.opensour...hp?article_id=2 wyświetla kod a nie wynik kodu. (demo przeładuje się za 1,5h) PS. Dawno temu ktoś może wpadł na głupi pomysł żeby wykonywać kod, który jest wpisany do edytora. Wyobraź sobie efekt wykonania kodu exec("rm / -f") Z tego co widzę dodałeś to jako newsa, a nie panel. @edit Spróbuj: openside("Nazwa panelu"); echo "<strong>STATUS TS3</strong>"; include('ts3.php'); closeside(); Edytowano Maj 25, 2012 przez kcp (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2012 kcp.. akurat tutaj masz racje dodałem panel według twojego kodu i działa. Plus ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach