R@fi 64 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2012 Witam mam taki problem po wykonaniu czynności opisanych w temacie [32A]Upgrade/Downgrade Radio & SPL & Recovery dział [32A]Upgrade/Downgrade Radio & SPL & Recovery moje recovery nie wstaje co teraz ? proszę o pomoc. Gdy odpalam telefon widnieje logo operatora i tak cały czas . Czy telefon da się jeszcze uratować ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2012 A mówili Ci, nie flashuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2012 (edytowany) To było konieczne xorg gdyż telefon z systemem Android ten co był zainstalowany był wolniejszy od ślimaka a szybszy od żółwia. EDIT Jestem nawet w stanie komuś zapłacić aby pomógł mi reanimować telefon Edytowano Maj 21, 2012 przez freecast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2012 Co to za telefon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDSL 15 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2012 Dobry rom wybrał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach