Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Sprzedam Nettopa Alsen

Polecane posty

Gość

Hello,

mam do sprzedania Nettopa Alsen

http://allegro.pl/ne...2355015754.html

Bebechy:

Atom 510D

Grafa Intel GMA 3150

RAM 2GB

Combo DVDRW

Mały, cichy, stał w salonie u rodziny. Komp ma jeszcze gwarancję.

To jest ten model http://www.alsen.pl/...-ds,p20208.html

Dla użytkowników WHT oferuję 50zł rabatu od ceny Kup Teraz na Allegro, czyli z przesyłką na terenie kraju jakoś tak pi razy drzwi za 500zł (przesyłkę ja pokryję do 50zł).

Edytowano przez Sponsi (zobacz historię edycji)

Gość

Powiem szczerze, że dałem minimum 500, Kup Teraz 600, a biorący udział w aukcjach słabo bidowali, raczej obserwowali (jakoś 8 osób).

25zł w plecy za dwie aukcje - Allegro już przechodzi granice rozsądku z cenami wystawienia, tak nawiasem mówiąc.

Ceny takie, jak w pierwszym poście. 500zł z odbiorem w Gdańsku.

Bez monitora mogę pokryć przesyłkę do 50zł. Z monitorem 500zł + przesyłka po stronie kupującego.

Mogę rzucić znów na Allegro jakby co, ale stawiam moją reputację internetową jako gwarant transakcji.

Z tego co widać na allegro to mało kto kupuje taki sprzęt. Spuść z ceny to może sprzedasz.

Gość

"sprzedasz" : )

Nie no... za 3 stówy nie puszczę, nie ma bata. Wolę dać babci w prezencie.

Jest to rzeczywiście specyficzny sprzęt, ale prędzej czy później pójdzie do jakiegoś salonu.

Mam zainteresowanie od 2-3 znajomych, że właśnie "dla rodziny" chcą.

Najpierw miałem sprzedasz a potem dopiero wymyśliłem tą nieszczęsną sprzedaż :)

Co do samych cen, jakiś czas temu też tak myślałem ale teraz jak się czegoś chce pozbyć z domu żeby nie przeszkadzało i żeby odzyskać jakąś kasę to wystawiam od złotówki BCM i tyle, nie ma co biadolić, sprzęt jest tyle warty za ile go ktoś chce kupić do tego z miesiąca na miesiąc traci na wartości.

W tej chwili masz i sprzęt i jesteś 25 zł w plecy za prowizję.

Gość

Często też tak myślę, ale akurat w tym przypadku chcę jakąś sensowną kasę. Nie mam ciśnienia, że w tydzień muszę sprzedać.

25zł to grosze, raczej warto było dowiedzieć się na nowo jak dziadoskie jest allegro z tymi opłatami.

Cwaniaczki potrafią dyski wykręcać z laptopów i sprzedawać osobno, ja nic nie kombinuję, sprzęt jest tzw. "igła", a kto będzie potrzebował, ten doceni i da bliżej tego, ile ja się spodziewam. Po prostu za grosze się nie opłaca tego sprzedawać (wspomniane wyżej "najwyżej oddam babci").

A gadanie, że coś jest warte tyle, za ile ktoś chce kupić, to... no czasem się sprawdza, ale nie za często.

Nie oddam tego za 3 stówy bo jakiś cwaniaczek z allegro ma plan jak to potem rozkręcić i na tym zarobić.

Edytowano przez Sponsi (zobacz historię edycji)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

Zaloguj się, aby obserwować