Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2012 Witam! Jako, że sam przeszedłem na nginx'a, bo Apache mi nie wyrabiał (za dużo pamięci jadł), postanowiłem, że pomogę też z tym temat innym osobom. Dokumentacja jest dość dobra, jednak pewne przypadki wymagają więcej niż ona sama zawiera. Postanowiłem więc opisywać na blogu problemy, ale sam osobiście aktualnie nic nie zmieniam, a to co zrobiłem wydaje się być nieźle opisane (kilka poradników złączonych ze sobą i konfiguracja gotowa), ale w j. angielskim. Stąd proszę o podawanie dręczących Was tematów z nginx czy w tym temacie, czy na PW, a postaram się je opisać i będę podawał linki. Po co mam pisać o niczym, skoro na pewno macie jakieś problemy z tym serwerem. P.S. Ewentualnie na inne tematy tez możecie pisać - wtedy albo ktoś inny opisze albo ja się poduczę i zrobię to osobiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2012 Tak na szybko - procedura przejścia z apache na ngix, informacje o różnicach po przejściu w poborze ram-u, cpu ( fajnie wstawić coś graficznego by było ładnie widać), główne różnice itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach