Marmon 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2006 witam mam pytanie, czy jest mozliwe dodawanie klientow bez domen w plesku? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Luty 10, 2006 Z tego co wiem to nie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pixel 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2006 hmmm... a moze mozna dodawac ich jako 'Uzytkowników WEB' jakiejs twojej domeny, wydaje mi sie ze to jedyne wyjscie, ale nie wiem jak z uprawnieniami, ftp, emailami itd. to juz musialbys potestowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2006 Jesli posiadasz własną domene to oczywiscie , mozesz zakladac konta userom w swojej subdomenie. W Domain musisz wpisać nazwa.twojadres.pl i dalej juz normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marmon 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2006 Jesli posiadasz własną domene to oczywiscie , mozesz zakladac konta userom w swojej subdomenie. W Domain musisz wpisać nazwa.twojadres.pl i dalej juz normalnie dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach