Gość normanos Zgłoś post Napisano Luty 10, 2006 2437 www-data 16 0 0 0 0 Z 0.3 0.0 0:00.18 apache2 <defunct> mam tego sporo, podobnie jak php5-cgi <defunct> co to jest? skąd się bierze taki błąd, gdzie szukac przyczyn tego? w logach nic specjalnego nie znalazłem. :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Luty 10, 2006 proces zombie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2006 Zombiaki apacha powinny znikać same i zwykle tak się dzieje. Tu jest fajny opis: http://www.losurs.org/docs/zombies Na googlu jest sporo materiałów na temat problemow ze zdechłymi procesami apacha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Luty 10, 2006 tak, tak.. to one w ulamki sekund znikają.. w tym nie ma problemu. nie musze nic kilować. mnie tylko interesuja skąd się to bierze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2006 Po prostu po zakończeniu roboty proces już nie obsługuje już żądań, ale musi jeszcze pozwalniać zasoby i ogólnie posprzątać po sobie. To trwa zwykle ułamek sekundy... i przez ten krótki okres masz zombiaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Luty 10, 2006 aha, czyli zupełna normalka, tak jest u wszystkich i wszedzie? no to jestem spokojniejszy. teraz mam kolo 30-40 tys. UU i myslalem, ze to juz cos z wydajnoscia apacha sie dzieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2006 Jeśli Ci te zombiaki nie zostają na dłużej to nie masz się co martwić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach