GreeN335111 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2012 Witam, Zamówiłem domenę w firme Progreso.pl - i czekam na aktywację domeny już ponad trzy godziny. Proszę o wypopwiedź tych, którzy posiadają w tej firme domeny, ile zazwyczaj trwa rejestrowanie domeny. Jedynie, przyszedł na e-mail wiadomośc, że trwa rejestracja domeny. Zazwyczaj powinno to trwać kilka minut. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alikey 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2012 Daj im więcej czasu, ludzie to nie maszyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GreeN335111 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2012 Daj im więcej czasu, ludzie to nie maszyny Doszłem do wniosku, że masz rację. Zawsze jak zamawiałem w innej firmie, to miałem po 15 minutach max Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozark 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2012 Jak widać nawet w progreso.pl wiedzą, że biznes z Tobą to strata czasu. To za jaki projekt się w końcu wziąłeś skoro kupiłeś już skrypt IPB (o ile kupiłeś, jakoś w to nie wierzę a forumcore.com otwarte). Boże dopomóż tym co sponsorują dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2012 (o ile kupiłeś, jakoś w to nie wierzę a forumcore.com otwarte) Jak to się używa? Z czym to się je? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2012 to może jak w E=mc2 "niech pani wejdzie za 2-3 dni na stronę Adama, Będzie tam ikonka krasnoludka a pod nią miejsce i termin następnego spotkania" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 14, 2012 Jak to się używa? Z czym to się je? Pewnie chodziło o .net ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach