gregxp 1 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2012 Witam mam za zadanie zrobić serwer do tv kablowej na którym będzie można odpalić prezentacjie np nowy cennik nowa oferta lub jakieś reklamy. Panowie pomóżcie co za soft tzn windows czy linuks czo za dołożyć do maszyny jaką mam na stanie tzn moja mszyna to supermicro na xenonie i 4gb ramu dodam że tv kablowa opiera się o iptv a dekodery to zyxel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDSL 15 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2012 (edytowany) Rozwiązanie jest w zasadzie proste specjalna karta do streamingu i odtwarzacz do filmów np : subedit czy bestplayer Prezentacje stworzysz w Photoshopie a sprowadzisz do wszystko do pliku .mpg czy avi programem np : edius Jeśli zainteresowany jesteś stworzeniem prezentacji do pliku avi czy mpg odezwij się na pw. Oprogramowanie do streamingu otrzymujesz od producenta karty. w zasadzie to tyle Jak masz broadcaster odezwij się na pw. Edytowano Maj 14, 2012 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach