dida 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2012 Witam, piszę ponieważ mam problem na swoim forum. Po zmianie czasu na letni, godzina na forum jest o 3h do przodu. Tak samo mam na wszystkich stronach gdzie używam baz sql (jeden host). Prosił bym o pomoc w kwestii zmiany godziny na rzeczywistą. Tak jak wcześniej wspomniałem czas jest o 3 godziny do przodu (np. jest 19:17 na forum jest 22:17). Z góry dziękuję i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PoGraj.net Zgłoś post Napisano Maj 13, 2012 co to za skrypt ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dida 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2012 phpby przemo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2012 Spytaj twojego usługodawcy o czas na serwerze. W php.ini może mieć błędną strefę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dida 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2012 Strefa w PA jest poprawna, jednak godzina jest inna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2012 Zapewne zegar systemowy serwera jest w UTC a nie w GMT. Ustaw po prostu w panelu admina phpBB strefę czasową na GMT (np. London) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach