angel554 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2006 Szukam resselera - priorytetem jest brak awarii - lub ich żadkość! uptime koło 99,99% - prowadze serwis który wymaga dobrego uptime (aliasy internetowe) dlatego to priorytet... PROSZĘ O KONTAKT GG: 4744670 dane mogą być takie 5/150GB / mc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2006 rowniez zainteresowany ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2006 Jesli musi byc reseller to nie mam wiekszych problemow z kontem na www.fc.pl - nie spotkalem wiekszych przerw. Jesli nie musi byc reseller to polecam www.avx.pl - oferta bardzo dobra, support zawsze i wszedzie gdy potrzebny, zawsze mozna sie doagadac Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2006 A doczytałeś temat do końca? 5/150GB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2006 No faktycznie - nie ma tam takiego pakietu, ale z tego co wiem bez problemu mozna sie dogadac z adminem fc.pl co do pakietu indywidualnego. @shive - czy mi sie zdaje czy na kazdym kroku probojesz mi udowodnic ze jestem glupi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2006 A widziałeś taki pakiet na AVX? Bo ja jakoś nie widzę... czy mi sie zdaje czy na kazdym kroku probojesz mi udowodnic ze jestem glupi Po prostu było by fajnie, gdybyś czasem zamienił miejscami procesy "myślenie" i "pisanie". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2006 Oferte AVX polecilem zupelnie poza wymaganiami, przeciez nawet nie jest to reseller, jednak wiem ze konto avx.pl w zupelnosci wystarcza na serwis aliasowy, bo ostatnio przenosilem pewien serwis aliasowy zleceniodawcy na serwery avx.pl i wiem ze pracuje bardzo ladnie na ich serwerach :-) Po prostu było by fajnie, gdybyś czasem zamienił miejscami procesy "myślenie" i "pisanie". Raczej mysle przed pisaniem, ale skoro z Twojego punktu widzenia jest inaczej to sproboje jeszcze nad tym popracowac i przykro mi ze moje wypowiedzi wyprowadzaja Cie z rownowagi :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2006 Skoro jednak ktoś określa wymagania na poziomie 150GB, to proponowanie mu 30GB z AVX jest dziwne. Nie, żebym nie lubił AVX, bo to świetna firma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angel554 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2006 Ludzie - bardzo Was proszę - dajcie mi namiary na jakiś STABILNY serwer - może być 4/120GB - ale najlepiej z cPanelem i w EUROPIE - oraz z kontaktem do adminia na GG -bo tak jest szybciej niż na maila... pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mac 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2006 Szukam resselera - priorytetem jest brak awarii - lub ich żadkość!uptime koło 99,99% - prowadze serwis który wymaga dobrego uptime (aliasy internetowe) dlatego to priorytet... PROSZĘ O KONTAKT GG: 4744670 dane mogą być takie 5/150GB / mc a ile chcesz placic rocznie za taka dobra usluge? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2006 a ile chcesz placic rocznie za taka dobra usluge? Z oczekiwanych parametrów i wymagań wynika jakieś 2000 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2006 Tanio mu policzyłeś. Bardzo tanio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angel554 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2006 5GB/100GB/mc powino starczyć a co do uptime to gwarantowane 99,4% też powinno być ok - i chciałbym dodać że szukam serwera który nie będzie mulił - czy z małym obciążeniem.... odp. please GG: 4744670 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mickulek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2006 powiedz ile możesz na to przeznaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach