Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2006 Witajcie, każdy gimnazjasta hosting ma, mam i ja. Zartuje. No, ale jak juz faktycznie ktoś bedzie szukal sprawdzonego resellera, to co polecacie. Mówię tutaj o przedziale powiedzmy do 100PLN/msc. O parametrach nie wspominam. Chodzi o cos, ze sprawdzonym uptime`m. Dobrym supportem. Adminem, ktory zna sie na rzeczy. Jakieś pomysły? Moja: i365.pl - znam ich serwery wirtualne, mysle, ze ten support jest dla resellerow. Jesli tak - chyba niezla opcja. A wasze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2006 Może ja powiem coś o www.site24.pl. Kontakt prawie błyskawiczny. Admin chętnie doradza w problemach. Mi doradził jaki sklep internetowy wybrać (prosty i czytelny). Nie są tani i nie są najdrożsi więc w sam raz. Na początku bałem się direct admina lecz nie było czego (według mnie czytelniejszy niż cPanel na którym jechałem). Pozdrawiam exe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marteen 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2006 http://www.2be.pl/reseller.html ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2006 Mówię tutaj o przedziale powiedzmy do 100PLN/msc pozdr. PS. Jakbym powiedział to 1000PLN, to faktycznie te konta są bardzo dobre i godne uwagi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2006 Aikmedia.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2006 ja mam na fc.pl i jestem zadowolony ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach